Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja za chwilę mam zamiar się położyć. Jutro wizyta u endokrynologa. Ciekawa jestem, czy coś się zmieniło, poprawiło :mhm:

Późnym wieczorem byłam na spacerze. Pogoda przyjemna bardzo. Wieczór spokojny...

Miałam dzisiaj wiele planów, ale nie chciało mi się za bardzo-mam zamówienie od Dzieci na dietetyczne ciasteczka, owsiane, z orzechami, bakaliami. Wszystko przygotowałam, ale nie mogłam zmobilizować się ;)

Może jutro, pojutrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

nie odzywałam się już w niedziele ale a to małą wykąpać naszykować do przedszkola, ogarnąć potem mąż wrócił z trasy i tak zleciało....

Wczor5aj też dzień caly zaganiany:) teraz mam godzinke wolną i zaraz na silownie:) kiepski humor dzisiaj mam jakiś dolek atakuje;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :***********

mirunia, tosia_j, Zebrec, Makabra, Zaczarowaaana, :***********

Ja dzis na terapii bylam a pozniej w miescie chwile , pogoda cudna , wiec korzystalam i grzalam sie w slonku.

Teraz zrobilam na jutro kotlety z boczniakow i ide odsapnac , mam ostatnio klopot ze snem i ciezko mi zasnac.Dzis chlor pojdzie w ruch :comone::comone: bo nie mam zamiaru dluzej sie meczyc.

Nastroj nawet , slonko mnie cieszy i ta cieplosc na dworze.

Ponoc od jutra ma byc jednak ochlodzenie. :why:

jakie plany na po poludnie?

-- 10 mar 2015, 18:47 --

10020.jpg :) a dla Panow Wszystkiego najlepszego!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka :)

ja dziś wypompowana po terapii byłam trudne tematy dla mnie , pierwszy raz powiedziałam komuś coś o czym nikomu nigdy nie powiedziałam, mega trudno, ale trochę lepiej niż wwczoraj, koteckę jadę zobaczyć w sobote juuuuupiiii :105::105::105:

siostra wlasnie dzwonila ze swietna wiadomoscia a jutro po terapii umówiłam się z koleżanką a w czwartek chce się spotkać z tym kolega (co mirunia mnie ścigała z wiśniami :D

i jeszcze zanim będzie kotecek chce się wybrać do kina na Ciało potem wieczory będą nasze :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi