Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, Dobry cytat... Mi też w ogródku powyłaziły kwiatuszki, ale za zimno żeby porządki wiosenne porobic... :(

U mnie też siąpi... Chciałabym jutro trochę słońca, to ogródek bym ogarnęła, nie ma to jak praca na świeżym powietrzu na głowę. A tak znów jakiś plan na siłę i pewnie domowe zajęcia, nie będzie pretekstu żeby je odłożyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Hej kochana, już chciałam dopytywac się o Ciebie... Dobrze, że jesteś. :smile:

No cóż, tak z tym szukaniem pracy jest, ale wreszcie się uda, zobaczysz. Ja na swoją czekałam baaardzo długo ( niestety czas spędzony z młodym w domu nie działał na moją korzyśc), ale było warto. A jak ogólnie się czujesz?

-- 06 mar 2015, 16:49 --

Zalatana23, o, już napisałaś jak się czujesz. Tylko się nie poddawaj proszę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, amelia83, Zalatana23, Ahma, :******* Hey Kobietki

A ja wlasnie bede zajadala spaghetti ktore robilam przed chwilka ( miesko podsmazylam , do tego pucha pomidorkow w zalewie i duzo przypraw ---- oregano , bazylia, papryka slodka , jarzynka i pieprzswinka.gif)

Po pracy poszlam na zakupy juz na weekend bo przeciez jutro na tym festiwalu bede calyd zien . Taka byla niegramotna kobieta na wedlinach i miesie ze az mnie nrwy zlapaly jak cholera :time::time::time: nie mam cierpliwosci do stania w kolejkach :why::why::why:

Ale kupilam wszytsko co chcialam , miesko mielone do spaghetti i piekny kawal karczku na promocji oraz serek iwedlinke i do domku przygnalam.

Dzis mam gorszy nastroj jak wczoraj....

Co bedziecie porabiac?

mirunia, Jaki tusz nabylas?

Tez musze do rosska bo nie mam chusteczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Jakoś się trzymam, chociaż wściekle walczę z napadami lęków przed niektórymi wyjściami. Trzymam kciuki za szkolenia!

mirunia, Hej Słonko!!! Tak, ja znów na spotkanie towarzyskie, zapraszają to idę. :D Ciężko, ale się zawzięłam, bo wiem, że mi to wyjście do ludzi potrzebne. Najwyżej szybko wrócimy, blisko mamy.

No ja raczej w piżamce na ogródek to niekoniecznie, bo przy ulicy, w środku miasta, a i sąsiedzi by mi pod szlafrok zaglądali z okien. :D Ale popołudniową kawkę z fajką i gazetą jak najbardziej.

-- 06 mar 2015, 17:16 --

platek rozy, Witaj Plateczkowa!!! To robotny dzień dziś miałaś, praca, zakupy, pichcenie... Jutro nastrój Ci się polepszy, bo zarobic pójdziesz, a i wśród ludzi pobędziesz. Tylko ubierz się dobrze i butki wygodne weź. :smile:

Idę myc głowę i pazury malowac... Przyznam się, nie chce mi się wychodzic, choc tak bardzo lubię gospodarzy... :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Hej! To sobie fikuśne pazurki zrobisz... :smile:

mirunia, no wina na pewno nie odmówię, wiem, że kacyk będzie jutro, ale co tam... ;)

Co Kochana planujesz na jutro?

A z tymi tuszami to różnie bywa, moja koleżanka kupiła sobie jakiś mega drogi i to była masakra a nie maskara, co miała na oczach. :lol: Ja też kupuję w rossmanie.

Pazurki i głowa mi schną. Maseczka wsiąka. A jelitka z nerwu się odzywają. Jak tu normalnie życ.... :bezradny:

Idę zjeśc kawałek czekolady. Miałam nie jeśc słodyczy, ale w cholerę, może mnie cukier uspokoi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam babiniec

platek rozy, wyslij mi foto na fb moze znajde ci kupca

-- 06 mar 2015, 17:10 --

witam babiniec

-- 06 mar 2015, 17:10 --

witam babiniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi