Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

comatom, Znaczy tak mniej więcej wyglądasz, czy tylko flaszka taka bliska rzeczywistości? :mrgreen:

mirunia, no właśnie ja kombinuję do czego ją na początek nosic, bo póki się nie opalę, raczej z gołymi nogami nie fruwam, bo karnacja kurde wielkopańska -bladawiec ( jak mówił Lem). Tez tkwię w wyczekiwaniu na wiosnę. :smile:

-- 03 mar 2015, 20:17 --

amelia83, To bojasz się randkowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :D:105:

raczej teraz nie boję się już tak bardzo wychodzić do ludzi, ale sobie myślę na co mi to, odpisałam mu chcę się spotkać jak trochę się zaaklimatyzuję na terapii, bo on mieszka w gdy gdzie mam terapię a mi będzie pasowało po terapii w tygodniu..no zobaczymy, jesteśmy w kontakcie smsowym na razie, spotkaliśmy się w zeszłym roku przypadkowo i poszliśmy na kawę..ja tam go lubie i swobodnie się czuje w jego towarzystwie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! ;)

Całkiem udany dzień dzisiaj za mną. Załatwiłem wszystkie sprawy w dziekanacie i można powiedzieć, że jestem na bieżąco. :yeah:

Jak wróciłem, to włączyłem muzykę na full i wziąłem się za odkurzanie całego domu. ;)

Pół godziny temu, po skończonej robocie, położyłem się przed telewizorem z zamiarem obejrzenia mojego ulubionego teleturnieju - "Jednego z dziesięciu". Zaczął się program i przyszedł mój 10-letni brat cioteczny z pytaniem, czy pomogę mu nagrać piosenki na MP3. I tyle sobie pooglądałem... :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Mam to samo, opalona jestem o tyle o ile mnie złapie. Wolałam zawsze na plaży w piłę pograc, niż plackiem leżec - męczarnia.... Zresztą z czasem, nie wiem czy masz tak samo, skóra zrobiła mi się bardzo wrażliwa i muszę uważac, żeby po prostu słońce mnie nie poparzyło.

-- 03 mar 2015, 20:35 --

Zebrec, Hej hej! Jak miło jak ktoś tu wpada i energia go rozpiera! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja mam na nogach wysuszoną, bo parę razy się spaliłam, trochę z bezmyślności (np. podczas wycieczki w górach). Najchętniej chodziłabym w mega słońce ubrana jak arab - zasłonięta od stóp do głów, ale się nie da... Poza tym to takie przyjemne uczucie podmuch ciepłego wiatru na łydkach... :bezradny: Najprzyjemniejsze jest słońce wiosenne i wczesnojesienne. Ciepły dotyk, a nie ma niebezpieczeństwa.

-- 03 mar 2015, 21:10 --

A gdzie Plateczkowa, chyba już wróciła od lekarza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi