Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Plateczku, co za fajna wiadomośc - rozglądasz się za zwierzakiem! :great: Jakiś mały piesek by się przydał, który z domku by Cię wyciągał i do którego zagadac byś mogła... No i naukowo udowodnione, że podczas głaskania futrzaka endorfiny się wydzielają.

Wychodzisz dzisiaj, ale fajnie, miłego wieczoru!!!!

mirunia, I jak tam, krzyżówka rozbrojona? :D

-- 28 lut 2015, 19:09 --

Marcin2013, a to mnie nie zaskoczyłeś... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana u mnie tez taka pogoda s zaro bura :*********** nie ejst zimno to chociaz tyle.

Przyszedl moj blyszczyk wczoraj , mazne sie nim na ta karcianke. Pomylam gary zmusilam sie do tego bo mi sie za cholere nie chcialo.

Co czytasz Slonce?

Ja skonczylam ten "Ogrod Afrodyty" O Zofii Potockiej , ogromnie wciagajaca ksiazka.

Ubralam kiecke , szara i zalozylam czerwony , duzy wisior.Obym sie lepiej poczula :uklon::uklon:

amelia83, no to bedziesz miala cudna niedziele :********* :105::105: korzystaj Kochana , korzystaj ile sie da!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nasmażyłam gar mielonych nadziewanych żółtym serem i mam z głowy obiady :D:D

A`propos zwierzaczka, to proponuję Ci wziąć pieska - zalety już znasz /spacery, wyjścia, radość z Twego powrotu do domu itd. :D

Koty też są super, ale chyba na początku bardziej kosztowne, (zakup kuwety, żwirku co jakiś czas, jedzonko, kastracja lub sterylizacja, itd), a w Twojej finansowej sytuacji to dodatkowe koszty.

Myślę, że mały piesek z uśmiechem w ogonku byłby radośniejszym przyjacielem! :D

kosmostrada, oj, to wygrzewaj tą wilgoć w kościach... nie lubię mgły i zgnilizny :-|

Ale popołudnie miałaś fajne, z obiadkiem poza domem, nie musiałaś stać przy garach :105::105::mhm:

Taaa, krzyżówek kilka rozbroiłam, pamięć do łask przywróciłam i na dziś wystarczy :roll:

Też wygrzewam się pod kocem i herbatka z malinami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No ja owinęłam bioderko wełnianym kocykiem, mam herbatkę z przyprawami, miodem i pomarańczą i się luzuję. No może specjalnie rozwojowych atrakcji dziś nie było, ale doceniam, że w weekend nie musiałam gotowac.

Co będziesz robic jutro, spotykasz się z rodzinką?

platek rozy, Na pewno cudnie wyglądasz, a to humor poprawia. Zabieram się za kryminał dla odmiany amerykański "Czerwone liście", zobaczymy. Co do Kochanki Freuda, nie wiem jakie książki najbardziej lubisz, ale jest to babskie czytadło, sprawnie napisane.

Marcin2013, Tulam, bo nie wiem, co Ci poradzic. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Legendarny chyba konto usunal :o:shock: :**********

-- 28 lut 2015, 20:18 --

kosmostrada, mirunia, rozejrze sie i zobacze za zwierzaczkiem :) Maly piesek bylby fajny :105: ale pewnie i tak wyjde z placzem stamtad.

kosmostrada, Kochana to popatrze za ta ksiazka w bibliotece .

Macie pyszne herbatki!

Ja lwasnie z domku wyszlam i sobie ide sluchajac muzyczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Sądzę, że najprawdopodobniej jak pogoda pozwoli, to będziemy szukać wiosny na spacerze z dziećmi :D

Wyjeżdżamy wtedy za miasto nad rzekę i urządzamy długie spacery pośród natury i wracamy przez myjnię :D do domu, bo wstyd wjechać do miasta po takiej eskapadzie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ojej jaki fajny plan... :105: Ja też liczę na pogodę ( w radiu coś o słońcu wspominali, mam nadzieję, że też u nas), jeśli bioderko pozwoli, to chętnie też zrobię spacerzydło, z np. małym przystankiem na kawkę na powietrzu, tak mi się marzy...

Zebrec, tosia_j, Hej hej! Jak tam wieczór mija?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi