Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, ciężko... Tulam Cię w tym i smutno mi, że tylko tyle mogę zrobic...

Tyle tu na Spamowej ( pewnie na reszcie forum też) wspaniałych dzielnych ludzi...

JERZY1962, niedobrze...My z Płatkiem i Mirunią też obolałe, napięte, ale bardziej fizycznie. To łatwiej znieśc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, ładnie to tak wypinać się na nas na dobranoc ?

tosia_j, może te dawki będą skuteczniejsze...

JERZY1962, trzymaj się Chłopie, nam dzisiaj też jakoś ciężko, do południa też z napięciem i bólem głowy :(

Wyszłam z gorącej kąpieli i lecę do łóżka... dobrej nocki Wszystkim :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Nie, podpaski się nie liczą, ma byc napar. :lol: Nie wiem, jaka jest u nas dostępna, mi francuski kolega przywiózł ususzone całe listki pochodzące z Maroka. Niedługo mi się skończy i będę musiała poszukac w sklepach zielarskich, albo w necie. ( może nasionek poszukam i zasadzę.)

Miętę mam też taką listkową, z własnego ogródka ususzoną, wspaniałą odmianę ( nie pieprzową).

Werbenę polecam wszystkim. Warto spróbowac, a nóż...

Idę strzelic sobie aromatyczną kąpiel, może uda się rozgrzac mięśnie i kości...

-- 17 lut 2015, 22:08 --

mirunia, śpij dobrze Kochana!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, mogę dać, bo chwilowo nie potrzebuję.

Jakie to piwo niedobre. Albo lewe, albo mi się po prostu smak zmienił, od kiedy koledzy mnie przyuczyli do delektowania się małymi browarami.

Z tym Żywcem czuję się jak na imprezie z początku studiów, albo gorzej, końca liceum. Fuj, fuj, fuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, cały odcinek Szpitala wczoraj siedziałam przylepiona do tv, ale to był odcinek 298 a mam czekac do 318? :)

Ja musze sie wyżalić....nie lubie siebie...jestem ciagle nerwowa, o wszystko sie czepiam, wiecznie niezadowolona...mąż cierpi, córka tez :( a ja chce byc inna a nie potrafie....wczoraj juz przeszłam sama siebie :why: wszystko było nie tak...do tego jestem ciagle zmeczona...o 20 juz najchetniej bym spała (a nie spie mało).....ratunku !!!! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

U mnie samopoczucie coraz gorsze. Jestem przygnębiona, słaba, zimno mi ciągle. Jutro pójdę do mojej lekarki, choć mam wizytę na 5.03, ale nie daję już rady z tymi spadkami. Pokażę wyniki morfologii i może powiem o obawie przed jedzeniem i tyciem choc to nie jest łatwy temat z racji tego że w sumie nie chcę pomocy, chcę dobrze się czuć ale broń boże tyć :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi