Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Planowałem wcześniej położyć się spać, ale wyszło jak zwykle.

Miałem dosyć długi dzień, wczoraj rodzice mieli rocznicę ślubu. Nie miałem pomysłu na oryginalny prezent więc kupiłem im czekoladki i szampana. W piątek rodzina zamówiła dla nich specjalną mszę z tej okazji i zorganizowała spotkanie rodzinne. Wpadłem na pomysł, że mógłbym zmontować filmik z naszego wspólnego życia. I wczoraj wziąłem się za to. Zeskanowałem ponad 40 starych zdjęć i chciałbym to złożyć w całość z podkładem muzycznym.

A tak swoją drogą, to przejrzałem dzisiaj setki zdjęć z rodzicami i tak patrząc na dzieciństwo, to wszystko było takie proste, pozbawione myślenia. Tęsknię za tymi czasami.

Włączyłem sobie do snu "Skazanego na bluesa" i mam nadzieję, że uda mi się zasnąć. Tym bardziej, że koło 10 muszę wstać. :?

Dzisiaj raczej spokojny dzień. Muszę trochę popracować nad filmikiem dla rodziców i pouczyć się, bo w czwartek piszę ważne kolokwium. :?

Miłego dnia! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Wszyscy :****** :papa::papa:

Ja niebawem do Madzi pedze , taka szczerbata :x:roll::why: Jutro bedzie jazda :D jak bede jechala do dentysty.

Megi_, :******* ale czas dla siebie trzeba miec wlasnie w domu i czas na wlasne przyjemnosci. Obowiazki obowiazkami ale ja zawsze znajduje i znajdowalam czas na swoje zajecia tak jak dziewczyny , popatrz na nasza kosmo :)Ma czas i na obowiazki i na przyjemnosci .

Zawsze mnie zastanawialo takie tlumaczenie z e w domu to ja nie mam czasu bo mam obowiazki :shock::shock::shock::shock:

kosmostrada bardzo trafne to zdanie , ze masz juz dosc byc dumna z rzeczy ktore dla innych sa tak oczywiste i normalne . Mam dokladnie tak samo :********

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, ja tez nie lubie siedziec bezczynnie ale nie latam ze sciera po mieszkaniu stale , zrobie co mam zrobic a ze mam juz wszytsko w malym paluszku b o umiem naraz i gotowac i czytac ksiazke albo sluchac muzyczki i sobie spiewac przy tym merdajac w garach :) a dwa czytanie ksiazki czy w moim przypadku tworzenie bizu to tez zajecie ale dla przyjemnosci a nie dla utyrania .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tez nie latam stale, ale nawet jak sobie na chwile usiade to juz mysle co dalej, zamiast odpocząć, posiedziec tak po prostu. Najgorsze ze ja jeszcze zmuszam reszte rodziny do ciagłego utrzymywania porządku. Jestem w ciagłej gotowości- to męczy. Nawet jak gdzies siadam ( na to mi mąz zwrócił uwage) to nie na luzie ale sztywno na koncówce krzesła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, i to by trzeba wlasnie przepracowac na terapii bo z tego tez sie biora stresy i koniec koncow lęki oraz frustracje.

Ja wyszlam z zalożenia ze nie bede sie zarzynala i nie mam idealnego ladu , to znaczy kurze mam poscierane , poprane , gary wymyte na biezaco ale mam mase bibelotow , ksiazek i po prostu jesli np ksiazke czytam to lezy ona na stoliku nie chowam jej na polke , po kazdym przeczytaniu ilus tam stron . Lubie zreszta takie bibeloty rozne i rzeczy ktore okreslaja wlasciciela , nie znosze sterylnej , szpitalnej przestrzeni , taka jest moja ciotka i widze jak sie z tym meczy chociaz ona tego nie dostrzega . Ona wlasnie stale lata ze sciera a zadnego bibelota u niej nie uswiadczysz bo wszytko musi byc na glanc i pochowane. Dla mnie to smutne i mysle czasami jakie ona musi miec smutne i bezbarwne zycie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesć kochani :)

męczę się ze sobą, wzięłam afobek, nie mam siły nawet siedzieć, pije capucino waniliowe, nie wiem co mam pisać, pustka, nicmisieniechcizm , zadręczam się myślami o sobie o terapii

chyba przedzwonię na ten oddział dzienny bo mam kilka pytań

czytam świetna książkę o bezdomnej chorej na dwubiegunowówkę

-- 11 lut 2015, 11:30 --

cyklopka, hej, masz obowiązki, praca, nauka, to nie jest wcale mało ;) :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej kochani!

Dziś kolejny luźniejszy dzień, bo w pracy mało roboty, wcześniej skończyłam ( ferie, to mogę sobie na to pozwolic, następny raz dopiero pewnie w maju) Przyszedł młody, poszliśmy kupic specjalne farbki w dziale "artystycznym" papierniczego do pomalowania kubka, dla dziewczyny na urodziny. Taki DIY prezent - fajna rzecz. Uwielbiam szperac wśród farb i pędzli, lubię nawet zapach tego sklepu...

Wpadłam też do rossmanna i kupiłam sobie krem na zmarszczki (jest teraz na dobrej promocji l'oreal), oczekuję byc gładka jak pupcia niemowlaka za parę dni. :mrgreen:

O czwartej ruszamy w trasę w poszukiwaniu składników na zrobienie modelu "obiektu pływającego" - młody dostał zadanie w szkole. Robimy wypasioną tratwę!

No i tak dzień minie.

Zalatana23, Super avek! Zapachniało wiosną!

A propos wiosny - u mnie tulipany wyłażą... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry Wszystkim :D

Infinity, Kasiu, masz niedoczynność tarczycy, na pewno dostaniesz leki....ja miałam podobny wynik i po roku zażywania Eutyroxu doszłam do właściwego poziomu / ale za to stwierdzono jeszcze inną chorobę tarczycy/.

Przy takim TSH powinnaś mieć problem z utrzymaniem prawidłowej wagi ciała :mhm:

Inne wyniki masz w porządku?

-- 11 lut 2015, 15:07 --

Mam zajęte dni. U mnie ruch wzmożony, sporo ludzi się kręci...czas leci szybko, mimo,ze fizycznie nie czuję się najlepiej, zapominam zwykle przy Dzieciach-Wnukach :D Jestem szczęśliwa :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, o dziwo nie mam problemów z wagą.

Inne ok, tylko przy granulocytach jest H, a przy limfocytach i monocytach L, ale nic o tym nie wspominał.

-- 11 lut 2015, 15:21 --

kosmostrada, boję się leczenia hormonami, że dopiero wtedy zacznę tyć :mhm: ale pójdę, przynajmniej spróbuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi