Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej

pozyczylam 3 ksiazki od siorki, jedna jest o anoreksji -prawdziwa historia zaczynam od niej :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, wiadomo. Mama czarną Dilmah kupiła i piję, ale tylko 25 torebek i się pewnie skończy niedługo. Wtedy będzie trzeba pić sypaną, a z tym jest więcej roboty. Ale może to i lepiej, więcej zabawy i zajęcie w ramach przerwy.

Ściągam demo Lego Batman 2 DC Heroes.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, hej, Ty anorektyczka jestes?

Marcin2013, może poszukaj jakiejs alternatywy, ja pracuje teraz, ale czasem patrze po ofertach, czy zastanawiam sie nad własnym biznesem np. myślałem o lombardzie.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra cześc tu kochana! Ty, ale jeszcze u mnie słońce świeci, ty na jakiejś innej szerokości geograficznej jesteś?

Jeszcze świeci, ale jednak tak od 19 to już wieczór :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ach, samotność Ci doskwiera.

Ja się na wieczór czuje lepiej że kończy się dzień i mogę iść spać i być jakiś czas w nieświadomości.

A ja wieczorem mam różne niemiłe wyobrażenia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ochotę sobie coś zrobić.

Stwierdziłam, że nie mam żadnych przyjaciół, wszyscy mnie olali. I jest mi strasznie źle :(:cry:

A czerwone buciki już Cię nie cieszą ... ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, chciałbym żeby cały rok było lato przynajmniej nie trzeba w domu palić w piecu. A Ty jak?

A dla mnie każda pora roku zła :roll: Lata nie lubię, bo wszędzie grupki ludzi, zimy też nie, bo moje urodziny i święta, a wiosna i jesień to takie nie wiadomo co :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, to Kraków takie zadupie jest? a psy tam dupami szczekają? ;-D tak trzeba mieć na start, na takiv lombart to ze 100.000 tys na pożyczki dla ludzi pod zastaw.

-- 09 sie 2014, 17:48 --

czarnobiała mery, niedawno dobrze sie czułaś, tez czasem czuje sie samotny, czasmi czuje ze cały wszechswiat obrócił sie przeciwko mnie.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, Haniu ja oprocz M nie mam przyjaciol, moja przyjaciolkami są siostry

neon, nie, nie jestem, poznalam w szpitalu kilka dziewczyn chorych na anoreksje

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi