Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, no :cry:

Zaczelo mnie w krzyzu bolec jak wrócilismy do domu, myślałam że w nocy mi przejdzie a rano z łózka nie mogłam wstać. Cały dzien prawie leżę wysmarowana maścią końską 8)

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, co tam słychać? lepiej się już czujesz?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, nie najlepiej jak będę w najbliższym czasie u psychiatry pogadam o jakies terapii

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Neon spojrzal mi prosto w oczy i stwierdzil, zem zdrowiusienka ! :mrgreen:

Ja mam dopiero 28 lat, ale możesz mi tak mówić maleńka :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ładna ta sąsiadka, może bym też poszukał :105: Spróbuj się wyłączyć i zrelaksować, na zewnątrz zawsze dzieją sie jakieś dziwne rzeczy.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, koniecznie pomysl o terapii. Ja przez wiele lat faszerowalam sie tabletkami i po tym jak zmienilam psychiatre, zmienilam tez koncepcje na wydobrzenie. Nowa pani doktor pomogla mi wyjsc z tego marazmu i pchnela mnie ku wolnosci... tak mysle. Odstawienie lekow jest ciezsze niz myslalam ale zaciskam zeby.. Chodze na terapie od 3 miesiecy. Czuje sie roznie- czasem przybita, czasem zazenowana. Czesto mam wrazenie, ze do dupy to wszytsko i nic nie daje ale sa momenty kiedy zaczynam rozumiec co sie dzieje. zmieniaja sie moje reakcje, postrzeganie siebie i otoczenia. W moim przypadku bedzie to dluga i zmudna praca nad soba ale wierze, ze sie oplaci. Musze w to wierzyc.

Trzymam wiec kciuki za to abys odwazyla sie podjac te walke, warto sprobowac! :great:

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, troszkę lepiej ale wieczory som bardzo dołujoce i nerwowe a u ciebie jak samo poczucie wczoraj nie skoczyliśmy rozmowy napisałas mi ze szkoda ze pije o co chodziło bo ja się już wylogowałem

-- 06 sty 2014, 19:00 --

Witaj neon kasiotko jak tam kasia u ciebie sztukacla neon jesteśmy z tego samego rocznika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.