Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Depilowanie miejsc intymnych u mężczyzn

rafzap

Czy mężczyźni powinni depilować miejsca intymne  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mężczyźni powinni depilować miejsca intymne

• Tak (jestem kobietą)
      17
    • Tak (jestem facetem)
      12
    • Nie (jestem kobietą)
      9
    • Nie (jestem mężczyzną)
      7
    • Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia (jestem kobietą)
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man napisał(a):
Coz, na jojkach podcinam se, ale zeby dupsko golic?! Czy tego nie robi sie na wzglad seksu analnego? Wypiac nikomu sie nie zamierzam :P
A rodzyny w kakale Ci nie przeszkadzają?

Sorki, jeśli Cię zestresowałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Szukasz sobie w google najbliższego gabinetu w którym mają depilacje laserową light sheer , umawiasz na wizytę , dzień przed depilujesz się maszynką , pierwszy zabieg wygląda mniej więcej tak :

pytają Cie o przeciwwskazania typu : czy przyjmujesz leki światło uczulające , czy masz w miejscu depilacji aktywną opryszczkę , czy masz padaczkę itp jeżeli wszystko jest ok , przechodzi się do zabiegu , golimy miejsce poddane zabiegowi , przecieramy miejsce preparatem do dezynfekcji , teraz najlepsze .. robimy pierwszy strzał i pytają Cie od odczucia , jeżeli jest ok czyli czujesz ukłucia to jedziemy dalej , po zakończeniu zabiegu , nowy odrost włosa golisz maszynką i smarujesz miejsce zabiegowe albo oliwką albo alantalem albo czymś co nawilża . Przez 6 tyg. następuje wypadanie włosów , po tych 6 tyg. zgłaszasz się na kolejny zabieg , w którym jest zwiększana energia o kilka dżuli , zazwyczaj początkowa energia to 27 dżuli .. po 4 zab. maksymalnie , odrastają włosy bardzo jasne i bardzo cienkie i jest ich bardzo mało . Do pół roku wykonujesz zabieg przypominający i to tyle ;)

Kwasy są teraz dobre , na poprawienie cery (cera trądzikowa ) albo na rozjaśnienie jakieś przybarwień itp ;)

zazwyczaj ludzie się bają robić kwasy , bo myślą , ze im twarz wypali , nic takiego się nie stanie , gdyż kwasy które są używane są w niskich stężeniach ;)

a dla osób które nie chcą depilacji laserowej , fajnym rozwiązaniem jest depilacja woskiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi