Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

Fabienka te dretwienia zaczely mi sie we wrzesniu...tak co pare dni albo np.trwaja pare dni a pozniej ich nie ma jakis czas..robilam tomograf i rezonanas glowy...bo balam sie guza mozgu itd...dzieki Bogu wyszlo ok...szyjnego tylko rtg robilam....to balagan wyszedl...jakis czas mialam spokoj i od prau dni znow(((:dzienie uczucie takie mrowienie i zaraz mnie lek ogarnia...mysle o najgorszym :why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

evvelinkaja nie mam w pl ubezpiecz wiec wszystko robilam prywatnie....juz nawet nie licze ile kasy...tomograf rezonanas...i setki innych badan pluz wizyy u lekarzy.....

jak nie masz kasy to trza umierac to takie smutne ale prawdziwe(((:kurcze poszlam sie zapisac na rezon prywat to na nast dzien mialam a ludzie pol roku czekaja((:

-- 25 kwi 2014, 19:19 --

Pradeksa a tobie co sie dzieje?bo nie w temacie jestem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prakseda nie robilam nic z tych dwoch....bo nie podejrzewalam nic....i wole nie podejrzewac bo zaraz pojde zrobic haha...

jezu klika lat??ja 9mac i jestem wykonczona..psychicznie i fizycznie.....tzn kiedys juz mialam akcje z IBS...jelito drazliwe...ale nie w takim stopniu jak teraz(((:

bierzesz jakies leki???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże dwa miesiące w trybie pilnym czekać na operację to jakieś kpiny...ciekawa jestem za co pół wypłaty ludziom przymusowo ściągają złodzieje ...nawet papier w szpitalu trzeba mieć swój niby Unia a tak naprawdę sto lat za dzikusami...przykre:(

Marta to też swoje już przeszlas..to drętwienie może być od kręgosłupa dlatego pytałam o to bo moja szwagierka tak miała i jeszcze lekkie zawroty głowy i dretwuenie palców i od szyjnego kręgosłupa..oczywiście życzę ci abyś nie miała nic takiego tylko z nerwów bo z nerwów można wyjść..czasem i bez leków:)

Ja mam nadzieję że uda mi się moje leki pokonać w końcu moje ciagle źle samopoczucie czuje ze jestem już męcząca dla męża choć nigdy mi tego nie powie ale staram się jak mogę by Nin stop nie narzekać:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie teraz slonce, chociaz wieczoram maja nadejsc ulewy.

Ale powiem Wam, ze czuje sie na maksa oslabiona. Niby choroba (ta realna) juz mi troche przeszla, tak mysle. Ale jak poszlam do sklepu to doszlam tam taka zmeczona!!!! I nie wiem czy to realne zmeczenie, czy takie psychiczne :(

A teraz nie moge byc taka zmeczona, bo najblizszy tydzien mam na maksa zapie...ol przedwyjazdowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wam u mnie też zimno i pada i wieje:( dziś mojej córci wypadł pierwszy mleczak:)

Słyszeliście o takiej chorobie tezyczka?? Objawy mam idealne w badaniach mi wyszedł brak Witd3 i magnez wyplukany. Do tego te drgawki które mam są bardzo silne...i duszności pójdę do lekarza w połowie maja może mi zrobią badania to będę mieć pewność co wy o tym sądzicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wam u mnie też zimno i pada i wieje:( dziś mojej córci wypadł pierwszy mleczak:)

Słyszeliście o takiej chorobie tezyczka?? Objawy mam idealne w badaniach mi wyszedł brak Witd3 i magnez wyplukany. Do tego te drgawki które mam są bardzo silne...i duszności pójdę do lekarza w połowie maja może mi zrobią badania to będę mieć pewność co wy o tym sądzicie??

Ja słyszałam o tężyczce.

Ale ile masz tego magnezu dokładnie? Bo przecież nie zero??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fabienkaa co twoja szwgierka miala z szyjnym ucisk jakis czy co??brala jakies rehabilitacje czy cus???

slyszlam o tezyczce i duzo czytalam bo duzo jej objawow jest podobych do nerwicy....ale jest jakies konkretne badanie..ktore mozna zrobic by sie upewnic czy sie ja ma....

ile corcia ma latek juz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey

Marta tak miała coś ze musiała rehabilitację mieć chodziła na zabiegi nie wiem dokładnie na jakie...jakieś zwyrodnienia chyba to były..

Magnez miałam dużo poniżej normy tak samo potas i Witd3 nie pamiętam dokladnych wartości jutro poszukam wyniki to napiszę:) jest jakieś badanie na e coś się zaczyna też o tym dziś czytałam właśnie...Ciekawe kurde co by mi wyszło..oby nie wiadomo lepiej żeby nie...

A córcia ma dokładnie 5 lat i 2 miesiące:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej dziewczyny, Ksieżniczka miala się dobrze, ale wczoraj wieczorem mnie dopadlo

Rak piersi----> u mnie tego nie grali jeszcze, bo cycki mam tak male, ze guz bylby 3cim cycem poprostu... ale ciagle mnie one bola... nie bola mnie tylko jak mam okres... a pozniej pare dni i juz bol, same z siebie nie, ale przy dotyku pod sutkiem nad ani obok tez nie, a im blizej okresu to bola tez po bokach zewnątrz az do pach ;/ ( a biore tbaletki) i mam jazde ze za pare lat rak cyca...

A po drugie... to tak sobie mysle.... boli mnie kolano, mam jakies plamy na ciele, oko spierdolone, staw skroniowo zuchwowy rozjebany, wszystko mnie strzyka jakieś leki, ja pierdziule czemu nie moze byc w koncu juz dobrze.

-- 27 kwi 2014, 10:41 --

nie wpsomnialam ro zjeebanym chyba kregoslupie bo nogi co rano napierdzielaja i sa drewtwe a czasem tez rece. Plus ten szpital, jakies kolagenozy borelioza. ja pierdole. i to gardlo bolace ciagle i ze cos odczuwam z tej lewej storny jebanej, wezly powieksozne w claej lewej stornie od szyi po pachwiny a idż pan w ch**J SMutek zal i bol dupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, hehe :D

No ale ja to samo - gardlo mnie ciagle boli, od tygodnia cala szyja jakby napuchnieta (chyba wezly), glowa mnie co chwile pobolewa, nogi nocami bola, ze spac nie moge jak nie nasmaruje czyms, co tam jeszcze... na oczy to ledwo widze, nie dosc ze swiatlo razi to mam dziesiątki tych "mętów" plywajacych przed oczami.

Ciagle oslabienie, sennosc i tyle. Takie zycie z tym wszystkim... ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niee nerwa, mnie to tak boli / mrowi. jakb od mrowienia bolalo ;/ i jak co tydzien jestem na basenie i na ostatnie 10 min ide do jacuzzi i tam mnie prosto w krzyze ten strumien wody leci to ta noga szczegolnie lewa strasznie mrowi i dretwieje :(

-- 27 kwi 2014, 15:04 --

a od kolagenowe cos to kolano i łokiec rypie :D.

-- 27 kwi 2014, 15:07 --

http://forum.kardiolo.pl/temat6075.htm o cos w ten desen nerwa :P musze wybrC SIE DO NEUROLOGA... ALE TO po szpitalu :P a i tka pocekam sobie pol roku minimum na wizyte pewnie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jak idziesz do szpitala i chca sprawdzic co ci dolega, to robia rozne badania zeby odkryc, to mi sie wydaje, ze moze tam cie tez umowia na jakeis konsultacje neurologiczne. Jak ja bylam z tachykardia i nie wiedzieli od czego to tez a to na jakies usg, a to na cos mnie wysylali, rozne badania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od kilku dni coś mnie jakby uwiera/ gniecie, mam uczucie jakbym miała "coś" parę cm poniżej żeber po prawej, to coś czuję czasem przy schylaniu się/ zginaniu plus jeszcze raz na jakiś czas niezależnie od wszystkiego delikatne kłucie w tym miejscu.

No i cóż ja wieloletnia hipochondryczka, która dopiero co "wyleczyła" się z raka krtani mogłam pomyśleć... rak wątroby!

potem mi się przypomniało, jak to kilka dni przed zaczęciem się tych wszystkich objawów, wykopałam sobie szpadlem w ogródku...oczko wodne. Pierwszy raz kopałam cokolwiek szpadlem! Nadwrężyłam jakiś mięsień? Tak to sobie tłumaczę w lepszych chwilach, w gorszych oczywiście rak :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi