Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wyluzujmy, bo ja nie chciałem wszczynać żadnych wojen, tylko pokazać druga stronę medalu i swoją opinię. Reszta się bawiła bardzo dobrze, także zlot był udany. Zaraz poodpisuję wszystkim bo już się pogubiłem troszkę.
Bardzo dobrze, że napisałeś swoją opinię. Wielki plus dla Ciebie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, chyba za dużo głaskania po główce zaznałaś. :mrgreen:

E: Ja przynajmniej widzę, że robię źle. Wy niestety klapki na oczach, bardzo to smutne.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co by nie powiedzieć , i tak wszyscy macie rację ,więc nie ma sensu wyrażać wlasnego zdania i opinii , bo przecież macie rację prawda

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,więc nie ma sensu wyrażać wlasnego zdania i opinii ,

Wlasne zdanie czy tam opinie to chyba mozna wyrazic jak sie bylo i doswiadczylo a nie "bo mi sie wydaje" ?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co by nie powiedzieć , i tak wszyscy macie rację ,więc nie ma sensu wyrażać wlasnego zdania i opinii , bo przecież macie rację prawda

Taaaaak My Wszyscy którzy byliśmy na zlocie mamy rację ,Tobie nic do niej .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też zlot był beznadziejny ;) straciłem kubek z 25-lecia solidarności, rozciąłem se palec, woda w "jeziorze" była nie za czysta, prawie zgubiłem się w lesie, no i dokonano mi kompromitujących zdjęć i do końca życia będę bał się ich rozpowszechnienia. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, chyba za dużo głaskania po główce zaznałaś. :mrgreen:

E: Ja przynajmniej widzę, że robię źle. Wy niestety klapki na oczach, bardzo to smutne.

Biedactwo kochane z tego naszego Robinho milosc34.gif

Tak, wszyscy mnie tylko głaszczą, nikt mi nigdy kubła z zimną wodą na głowę nie wylał. Oj, jaka ja jestem biedna smutnetak.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, wielu tu wie co masz na myśli , nie bardzo rozumiem o spora co Ci chodzi

Pracujesz dla pudelka, Faktu ? Nie byłaś ,nie słyszałaś ,nie widziałaś ,a wiejesz :mrgreen:

Wieje to może chłodem bo za mało krwi :twisted:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotten(nie wiem czy moge mówić po imieniu),ja myśle że gdybym tam nikogo nie znał to też czułbym się o wiele gorzej.W sumie prawie zawsze tak się czułem w szkole,na przerwie szukałem tylko zakamarku w który mógłbym przeczekać 10min.niezauważony.

Chyba nie ma sensu licytować się na poziom nienormalności,nie w tym gronie.Jeśli chodzi o rozstrzał emocjonalny i samopoczuciowy na tym zlocie to mnie akurat nikt nie przebije i nawet (niestety) są śwadkowie tego.

Nie przejumje się jednak tym wielce bo wiem że jestem wśród swoich-w całym tym towarzystwie czułem się zadziwiająco bezpiecznie i swobodnie,co by było nie do pomyślenia wśród 'normalnych'.

Luki w pamięci przez diabelskie nasienie też mam i jak tylko wróciłem do domu wydawało mi się to wszystko snem.Teraz już poukładałem sobie przynajmniej większość i nawet imiona pamiętam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotten(nie wiem czy moge mówić po imieniu),ja myśle że gdybym tam nikogo nie znał to też czułbym się o wiele gorzej.W sumie prawie zawsze tak się czułem w szkole,na przerwie szukałem tylko zakamarku w który mógłbym przeczekać 10min.niezauważony.

Chyba nie ma sensu licytować się na poziom nienormalności,nie w tym gronie.Jeśli chodzi o rozstrzał emocjonalny i samopoczuciowy na tym zlocie to mnie akurat nikt nie przebije i nawet (niestety) są śwadkowie tego.

Nie przejumje się jednak tym wielce bo wiem że jestem wśród swoich-w całym tym towarzystwie czułem się zadziwiająco bezpiecznie i swobodnie,co by było nie do pomyślenia wśród 'normalnych'.

Luki w pamięci przez diabelskie nasienie też mam i jak tylko wróciłem do domu wydawało mi się to wszystko snem.Teraz już poukładałem sobie przynajmniej większość i nawet imiona pamiętam:)

Smażyłeś najlepszą kiełbasę na zlocie :smile: . Cukierki miałeś beznadziejne ;) Imienia nawet nie miałem okazji poznać ,ale cieszę się ,że Ciebie poznałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.