Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Tęsknię za Wami ludzie.

Za tym szalonym i przednim towarzystwie :P

Za pozytywne wibracje, bezpośredniość i spokój mentalny.

Oraz nocne darcie mordy i instrumental. To koty lubią najbardziej :D

Dzięx.

Mam nadzieję, że na następnym też się pojawisz, ale nie na ostatnią minutkę ;) Fajnie, że byłeś zawsze z nami :D Fajny z Ciebie kolega :D

Propozycja numer 1 :mrgreen: (przy wyborze kierowałem się ilością miejsc - 30 i miejscem, gdzie nas jeszcze nie było - Góry Świętokrzyskie):

http://carownica.nocuj.com.pl/

Poprzeglądam i dam znać :D

Mam nadzieję że nie mówisz o tym do którego aż musiałem zdjąć okulary :D W ogóle, twoje ciuchy dobrze wyglądały (hehe a niech się zastanawiają co ominęło :P )

Śmiałam się jak nigdy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Fajnie było.

Następnym razem już pierwszej nocy robimy taką akcję. Oprócz Ciebie to Piter I Carola muszą być ;)

Już? Woo-hoo! Zajebiście! :D Przegapiłem moment ustalania i miałem jakieś czarne wizje że kolejny dopiero po zimie, a ja bym już najchętniej w przyszły weekend z wami pobalował ;)

Ja też, w przyszły weekend, mówię całkiem poważnie :lol:

A jak tam w ogóle "pobojowisko", dokonaliśmy jakichś zniszczeń czy też zostało to Arturówkowi oszczędzone? :)

Wszystko okej. Babeczka powiedziała, że jesteśmy zorganizowani i, że domki zostały przez nas wszystkich w czystym stanie pozostawione. Fajnie. Ja się cieszę, że jesteśmy kulturalni, zarąbiści i mamy ogładę towarzyską :D:mrgreen:

Ciesze się, że poznałam nowe osoby. 0rh+ :mrgreen: , Gods Top, New tenuis, Harry Haller, Mental Cat'a , virgo i Deadera. Jesteście super :great::great:

i wyściskałam "stare" :P :* :* :* już tęsknie!!

Buziaczki dla Ciebie Nati i Mada ;) :*

A najbardziej mnie ucieszyło jak któregoś dnia wstałem, wyszedłem przed domek i slow motion do mnie: "ty zawsze taki uśmiechnięty chodzisz?" :D Ależ mi się fajnie zrobiło wtedy :D

To nie jest tylko Jej zdanie. Ja też tak Cię odebrałam :D , mówiłam Wioli, że ten nasz deader zawsze taki uśmiechnięty :D

Wszystkich fajnie było was poznać, na następnym zlocie już nie będę musiał was "obwąchiwać" tylko od razu ruszyć w tango :) Zajebiste doświadczenie; skoro ostatniej nocy przez kilka minut podrygiwałem w czymś co można z przymrużeniem oka nazwać parodią tańca, po raz pierwszy od dekad, to mówi to samo za siebie o "terapeutycznym" działaniu spędu :D

Kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Na następnym już nas będziesz znał i odwalimy znowu coś śmiesznego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tam w ogóle "pobojowisko", dokonaliśmy jakichś zniszczeń czy też zostało to Arturówkowi oszczędzone? :)

Arturówkowi to może i zostało oszczędzone, ale naszym sąsiadom niekoniecznie :mrgreen:

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze się, że poznałam nowe osoby. 0rh+ :mrgreen: , Gods Top, New tenuis, Harry Haller, Mental Cat'a , virgo i Deadera. Jesteście super :great::great:

i wyściskałam "stare" :P :* :* :* już tęsknie!!

A najbardziej mnie ucieszyło jak któregoś dnia wstałem, wyszedłem przed domek i slow motion do mnie: "ty zawsze taki uśmiechnięty chodzisz?" :D Ależ mi się fajnie zrobiło wtedy :D

Masz chłopie dar opowiadania. Mógłbym słuchać Twoich opowieści bez końca :)

A slow to najbardziej sympatyczna osoba ever :smile:

To następnym razem będę musiał posłuchać.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiałam się jak nigdy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Fajnie było.

Następnym razem już pierwszej nocy robimy taką akcję. Oprócz Ciebie to Piter I Carola muszą być ;)

Wszystko okej. Babeczka powiedziała, że jesteśmy zorganizowani i, że domki zostały przez nas wszystkich w czystym stanie pozostawione. Fajnie. Ja się cieszę, że jesteśmy kulturalni, zarąbiści i mamy ogładę towarzyską :D:mrgreen:

mówiłam Wioli, że ten nasz deader zawsze taki uśmiechnięty :D

To ostatnie to nawet nie wiecie jak fajnie usłyszeć - po raz pierwszy od dawien dawna od kogokolwiek. Nie no, super zabawa była, strasznie się cieszę że pojechałem :lol::lol::lol:

A to że zostawiliśmy porządek to też świetna sprawa, kurde, nie ma to jak wiedzieć ze wariaci bardziej ułożeni od niektórych "normalnych" :D

Eh, jako że dziś spałem "tylko" z 6 godzin ( :P ) to powoli zawijam "odespać Arturówek". Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za super towarzycho, ciśnie mi się pod klawiaturę żeby kogoś wyszczególnić ale nie chcę żeby ktoś się poczuł "mniej doceniony" :) Tak więc, kolektywnie - DZIĘX! :D

No to tylko "na dobranoc" pokażę wam jak mnie stolica przywitała: :P

16283_494055790682524_20214139_n.jpg

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dotarłam :D Dziekuje kochani za super zlot :* Juz tesknie :roll:

Ciesze sie ze moglam poiznac pierwiosnki zlotowe czyli

deadera dla mnie najwieksze zaskoczenie bo zupelnie inaczej go sobie wyobrazalam a to mega pozytywny facet :D

niosąca radosc zwana tez inaczej :P ..mam nadzieje,nze sie z nami oswoila i dolaczy do grupy 3miejskiej

virgo21 żono moja ! :D

Harrego Hallera zwanego tez Hallo Halloo :mrgreen:

Chusteczkeśliczna dziewczyna i przesympatyczna :105:

Rottensoulachociaz wychodzil tylko w nocy jak wampir udalo nam sie chociaz przez chwilke pogadac :D

Davina (nie wiem czy dobrze pisze nick a nie chce mi sie szukac) facet do pogadania :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ostatnie to nawet nie wiecie jak fajnie usłyszeć - po raz pierwszy od dawien dawna od kogokolwiek. Nie no, super zabawa była, strasznie się cieszę że pojechałem :lol::lol::lol:

Ojejku....na prawdę?

Krzysiu ja już nic nie chcę mówić, ale Ty musisz mieć chyba niską samoocenę..... :-|

Jesteś towarzyski, otwarty, masz poczucie humoru, umiesz dostosować się do większości, nigdy nie robisz w takich sytuacjach utrudnień, przystosowujesz się do otoczenia jak trzeba i lubisz się bawić, a to wszystko odpłaca... ludzie Cię lubią.

Wiesz...nieraz trzeba się dostosować, być elastycznym, a nie oczekiwać, że wszyscy i wszystko dostosuje się do Ciebie. To zdanie nie jest skierowane bezpośrednio do Ciebie, to tylko dla unaocznienia sytuacji ;)

A to że zostawiliśmy porządek to też świetna sprawa, kurde, nie ma to jak wiedzieć ze wariaci bardziej ułożeni od niektórych "normalnych" :D

Nie ma ludzi normalnych , są niezdiagnozowani ;);)

Eh, jako że dziś spałem "tylko" z 6 godzin ( :P ) to powoli zawijam "odespać Arturówek". Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za super towarzycho, ciśnie mi się pod klawiaturę żeby kogoś wyszczególnić ale nie chcę żeby ktoś się poczuł "mniej doceniony" :) Tak więc, kolektywnie - DZIĘX! :D

Wyśpij się za wszystkich bo pewnie większość nas od jutra zaczyna "normalny" cykl dnia i nocy i wybiera się do pracy i swoich zajęć ;);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deadera dla mnie najwieksze zaskoczenie bo zupelnie inaczej go sobie wyobrazalam a to mega pozytywny facet :D

Dziękować :D Mogę chyba przewrotnie zresztą powiedzieć to samo o Tobie i Mushroom ;)

Krzysiu ja już nic nie chcę mówić, ale Ty musisz mieć chyba niską samoocenę..... :-|

Nie, nie, ja z samooceną nie mam problemów. To te "tempe chvje" pośród których żyję/pracuję nie dostrzegają mojej zajebistości ;) Po prostu nikt mi baaaardzo dawno tak nie "posłodził" a to przecież miło usłyszeć o sobie coś innego pozytywnego niż "hmm, szybko wydrukowałeś te plakaty" :D

Nie mogę się coś zebrać do spania, trzymacie mnie jak magnes jakiś :D Całe szczęście urlop jeszcze ciut u mnie trwa tak więc śpijcie spokojnie - wyśpię się za was ;)

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :* Pamietaj zeby mi na pw przeslac fejsa... i Cat tak samo!

Ja też poproszę ;)

Cat, sprawdzałam i nie doszło tamto wcześniejsze zaproszenie :(

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, a spróbuj tylko nie przyjechać :mrgreen:

deader, to zrób tam porządek w pracy, powiedz szefowi, że nie motywuje pracowników ;)

Ja też nie mogę oderwać się od monitora :mrgreen:

Powietrzny Kowalu, dziękuję, że przyjechałeś na zlot, chociaż na ten jeden dzień ! :D

Od dziś masz miano "Odźwierny" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monia*, kurde jakos ostatniuio latwiej mi sie bylo z Wami zegnac bo wiedzialam , ze za 10 dni znowu sie zobaczymy... smutno bez Was :?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.