Skocz do zawartości
Nerwica.com

forum

Gość Stylow

Rekomendowane odpowiedzi

aleks2graddy, to znaczy żebyś się nie poddawał, nie zrażał ewentualnymi porażkami, żebyś miał siłę próbować.

Optymizm to siła i silna wola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce mi się już niczego próbować.

-- 24 mar 2012, 20:32 --

mam dystans do ludzi w REAL,

na czacie, forum jestem anonimowy.

mogę nakładać maski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aleks2graddy, A jak w realnym świecie przez jedną osobę zostaniesz odrzucony to da Ci do myślenia, że nie pasujesz do społeczeństwa, i co zrobisz? Odłączysz się od matrixa? Wyjedziesz w Himalaje i zaczniesz żyć w izolacji? Palniesz sobie w łeb? Strasznie niedojrzałe zachowanie.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie,to trochę się dziwię temu usuwaniu kont.Można przecież zablokować adres w przeglądarce,albo w inny sposób uniemożliwić sobie wejście na forum...bądź po prostu na nie nie wchodzić.Nie trzeba od razu kasować konta...

Racja !

Niestety ludzie zaburzeni mają swoje (nie obrażając nikogo) "schizy". A szkoda, bo robi się bałagan :bezradny:

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, jednak raczej z tym usuwanie to jest tak, żeby wcale nie wchodzić na forum, bo jak się ma konto to będzie ciągło i sie wcale nie odejdzie. Jak ja chce odpocząć od forum czy nie mam nic ciekawego do powiedzenia lub po prostu nie chce mi się pisać to wchodze tylko na chwilę i idę. Czytam i jak nic nie ma to idę. Jest tez jednak kilka osób, które odeszły i nie wróciły, a szkoda, bo lubiłam te osoby... Zresztą każdego szkoda. Tak to juz jest, ze zbyt szybko i łatwo przywiązujemy się do ludzi. Ogólnie to lubię to forum, nawet bardzo. Czuję się tutaj zrozumiana, czuje ta solidarność. Jest tyle osób, a atmosfera jest jak w rodzinie.

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.