Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Faceci tacy jak ja nigdy nie powinni sie w ogóle rodzić.

Why?

Bo się męczą w życiu....goście tacy jak ja są po prostu za słabi żeby żyć.Jeśli jeszcze trafia w jakieś przyzwoite warunki życiowe to może coś z nich będzie,ale jeśli trafiają do syfu to on ich niszczy i nic nie zostaje.Widzę kilku takich facetów jak ja,słabych a do tego z biednych rodzin.Nasze życie to szarzyzna i mordownia,bez szans na lepsze jutro,dziewczynę,jakiś fajny samochód.Nic dla nas.

Dziś smutłem bo po tylu latach nauki jedyna praca na jaką mnie stać to pomocnik budowlany....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to bym cie juz dawno na oddzial wyslala - tam wyjeczalbys sie na dobre bo nabijanie postow w jeczarni nie za wiele zmienia hehz *hipokryzja level 999* a tak serio to lazisz na terapie?

z tego wszystkiego zapomnialam po co tu przyszlam eh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to bym cie juz dawno na oddzial wyslala - tam wyjeczalbys sie na dobre bo nabijanie postow w jeczarni nie za wiele zmienia hehz *hipokryzja level 999* a tak serio to lazisz na terapie?

z tego wszystkiego zapomnialam po co tu przyszlam eh

Poderwij Deana przecież gdyby miał kobietę to by tak nie jęczał( chyba) :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

h3h3 : DDD

wiesz do seksu tez nadaje sie niczym araszka (tylko sie tym nie chwale zbytnio)

chwali się że tym się nie chwalisz wszędzie. Ja tez nie wiem czy do tego seksu się nadaje choć czasem ale b. rzadko mam ochotę :mrgreen:

A tak wracając do tematu to beznadziejny mam żywot tylko praca, dom, forum nic tylko palnąć sobie w łeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie wiem czy do tego seksu się nadaje choć czasem ale b. rzadko mam ochotę :mrgreen:
to tak jak ja kiedy odstawiam se leki bo z nimi jestem kastratem w pelni

A tak wracając do tematu to beznadziejny mam żywot tylko praca, dom, forum nic tylko palnąć sobie w łeb.

to i tak wygrywasz ze mna bo ja nawet roboty nie mam - pozostala mi sama wegetacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie wiem czy do tego seksu się nadaje choć czasem ale b. rzadko mam ochotę :mrgreen:
to tak jak ja kiedy odstawiam se leki bo z nimi jestem kastratem w pelni

to i tak wygrywasz ze mna bo ja nawet roboty nie mam - pozostala mi sama wegetacja

Ja w Twoim wieku i późniejszym też roboty nie miałem. Poza tym większość ludzi wegetuje a nie żyje tylko se o tym sprawy nie zdaje. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale przynajmniej masz co do cv wpisac a ja nie - przez cale zycie 'pracowalam' jedynie przy zbieraniu owocow taka (nie)zdolna jestem
też jak na 35 latka mam bardzo ubogie cv, legalnie w swoim życiu może rok przepracowałem i głównie proste fizyczne prace.

Normalnie zaczynasz jęczeć jak ja za dawnych lat a jesteś przecież miss a nie marudą jak ja. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, zbieranie owoców to tez cięzki kawałek chleba,

ja pracuje w bardzo cięzkich warunkach głównie w chemii,i uwierz mi woalłabym zbierac owoce niż pracowac w chemii przemysłowej,szukam innej pracy ale wiek powyzej 30 lat mnie dyskwalifikuje ,nawet odchowane dziecko mnie dyskwalifikuje,bo zwykle chca młodych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi