Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

LIGHTING CRASHES, jaka praca? jaki kierunek? wiecej szczegółów niż takie ogólne zarysy

jestem na pedagogice spejalnej spec. edukacja i rehab os z niepelnosprawnoscia intelektualna:) chcaialm byc nauczycielka w szkole specjalnej,ale do tego bd musiala zrobic dodatkowy kierunek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kopcia w dupcię? :mrgreen: Okeeej... :P

"Szukam sposobów, by kiedyś polecieć jak Ikar

Na skrzydłach tej wolności

I jeśli mam jak on spaść, to spadnę jak on

Ale szczęśliwy, bo żyłem naprawdę"

I tutaj widzę mur odległości. Np. ja bym cię zabrał gdzieś w przyjemne miejsce, poza tym, z kimś niemal każde miejsce może być przyjemne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż ja na razie widze dla siebie jedną radę-będę prówał żyć innymi rzeczami,sportem,pracą,hobby i jakoś będę próbował akceptować samotność.Już tak w żartach przyzwyczajam rodzinę do tego że będę starym kawalerem i takie tam,żeby nie liczyli na wnuki z mojej strony,ogólnie no próbuje dojśc do akceptacji.Nawet mi czasem wychodzi tylko potem znowu coś pęka i wszystko wraca.

Przyjęłam podobną strategię. Jestem w niej już na dość zaawansowanym poziomie, bo moją pierwszą myślą, jak widzę tekst o samotności, jest "co za bzdurny problem". Czasem jednak mi przychodzi do głowy, że to nie jest dobre wyjście i prowadzi do tego, że zamieniam się w pustaka. Wtedy czuję się kijowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi