Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Kerosine, to dla mnie wielki komplement i dowód, że właściwie rozumiesz moje intencje.

Jest to dla mnie tym bardziej ważne, ponieważ niektórzy odbierają moje słowa jak "mądrzenie się", nie wierzą w uczciwość moich słów. To mnie boli ogromnie...może po prostu za bardzo chcę, a inni tego nie potrzebują :!::!::?::?:

Przeżyłam różne trudne sytuacje i chwile w życiu, jak zresztą każdy człowiek, i dlaczego nie mielibyśmy wspierać się i pomagać sobie na wzajem, jeśli czujemy to w sercu :?::?:

DZIĘKUJĘ CI Kerosine!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, a ja muszę, bo tak sobie umyślili... Wzory to na tym kolosie największy problem, bo ja to wszystko rozumiem, ale się wzory mylą.

Najlepsze jest to, że cały ten przemiot ma służyć zrozumieniu tematu, bo nikt tego w dzisiejszych czasach nie liczy... wszystko jest znormalizowane, podane w tabelach, ale nie, babka będzie robić największe problemy z zaliczeniem...

Kocham wszystkie panie prowadzące... mają cudowne humorki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tęsknie za miłością. Tęsknie za uczuciem. Tęsknię za tęsknieniem.

Dokładnie. Zazdroszczę tym, co mają jakiś cel, choćby platoniczny, to jest sto razy lepsze niż uczuciowa stagnacja :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ah, jadę trzeci dzień z rzędu dopaść prodziekan. z tego można by zrobić film, tytuł jest w końcu równie chwytliwy jak "oszukać przeznaczenie" albo "uwolnić orkę"... tak czy siak oczy bolą mnie tragicznie (ktoś też ma tak, jakby pod powiekami siedziały igły i wbijały się w gałkę?...), a o 12 mam egzamin :C i jeszcze włosy mi klapły, wyglądam jak zmokła kura, co zaprzecza zasadzie, że "jak wszystko ma pójść beznadziejnie to chociaż będę dobrze wyglądać". w takim razie może dla odmiany pójdzie dobrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi