Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.06.2026 o 07:44, burzowo napisał(a):

Po prostu zbiera mi się jak patrzę na to wszystko co się wokół dzieje i trafia mnie ,a nie mogę nic z tym zrobić, ,Ach jak pięknie Ach jak wspaniale z zewnątrz ,można znienawidzić chore zachowania  ale tak popularne częste że aż normalne .Świat jest popieprzony 

To po co były wykłady  jak bylam dzieckiem sranie w banie uczciwość ,szlachetność, kłamstwo jest zle, szacunek ,ochrona życia ,rodziny,wierność ,lojalność ,jestem zawiedziona rozczarowana ,szkoda że mnie nie uczyli jak być przebiegłym hamem po trupach do celu ,tak jak skur..syny wokół gno..postępują .Nie ma nigdzie porządku ,kierunku ,wartości ,wszystko ludzie niszczą .Zdradzają ,kłamią ,oszukują ,krzywdzą psychicznie żeby nie było widać .

Ufff ale sobie pogadałam.Potrzebowałam wywalić frustrację tutaj .Można te pierdolamenty usunąć. 

To bardzo mądre pierdolamenty niestety... Niech zostaną bo nasz rację 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.04.2026 o 18:28, shadow_no napisał(a):

Miała 55l nowotwór :S

Ale nie wiem jeszcze jaki

Mój kuzyn zmarł w 2019 roku na zawał, miał chyba 56 lat. Ja spośród kuzynostwa jestem najmłodszy, mój najstarszy kuzyn ma córkę starszą ode mnie.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gówniane te życie, starym moim sie zachcialo bawic w stworce i niestety teraz musze sie meczyc na tym swiecie, mysleli ze zrobia sobie niewolnika a to oni sa moimi niewolnikami, karma wraca, amen. ciagle tylko oczekiwania, na co mi to wszystko potrzebne, niech moja nedzna osoba bedzie przestorga dla innych zeby nie ryzykowali plodzenia dzieci bo nie wiadomo co sie im urodzi zwlaszcza jesli sami maja problemy psychiczne to moga one wystapic u bachora, ale jest swiatlo w tunelu, ostatnio slyszalem wypowiedz dody ktora nie chce miec dzieci ze to ja nie kreci, no wlasnie bo w tym nei ma nic atrakcyjnego w tym posiadaniu dzieci, madra kobieta, zmienilem zdanie na jej temat po tej wypowiedzi, zyskala w moich oczach i to duzo bez wzgledu na to z jakich pobudek nei che miec dzieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak jak ciotka gadala, najfajniejsza z ciotek ktore mam, mowila ze odziedziczylem najgorsze cechy po matce i po ojcu ze geny sie wymieszaly te zle xd po matce to chyba nerwice i cos tam z charakteru moze upartosc nie wiem czy cos jeswzcze a po ojcu sw pamieci to odziedziczylem sklonnosc do uzaleznien i jakies tam cechy negatywne z charakteru tylko teraz nie przychodzi mi do glowy co to za cechy, musialby ktos poprzebywac ze mna i z ojcem zeby wypunktowac ael napewno sa xd aaaa ojciec jak wypil to wyzywal ludzi tyle ze ja to robie po trzezwemu xd no byl nerwowy, denerwowal sie nawet po trzezwemu sporo, bardzo sie denerwowal jak mi cos mi tlumaczyl z fachu ktory wykonywal a ja nei kumalem, potrafil sie wydrzec i zwyzywac od glabow, matke wyzywal od mongolow, uwazal chyba ze jest malo bystra, no w sumie ja tez moze troche te mongolstwo po matce mam xd zreszta wystarczy popatrzc dookola ilu ludzi wybrakowanych sie spotyka na codzien, glabow, niemot, zreszta ja tez do nich naleze, magnusem carlsenem to nigdy eni bede a wlasnie potrafie ludziom zazdroscic calymi dniami i nocami intelektu, talentu bo pieniedzy to nie zazdroszcze az tak abrdzo, w zaszadzie to nie zazdroszcze dopoki ktos nie wyjmie przy mnie duzej ilosci szeleszczacych pieneidzy xd a po ojcu odziedziczylem taka ceche jak przeswiadczenei ze wszsytko mi sie nalezy tzn matka tak gada i matka gada jeszcze ze mam szyderczy usmiech tak jak ojciec i ze glupio psotepuje tak jak on czy cos w tym stylu, gada tylko ze pracowitosci nei odziedziczylem i ze eni bylo takiego lenia jak ja w rodznie a prawda jest taka ze podobno mialem jakas tam prababke czy kogos z rodziny tez bardzo leniwego xd szczerze to ja sie tego nie wstydze ze jestem leniem a jak komus nie pasuje to jego problem xd sam tez darze wielka sympatia nierobow takich jak ja 🙂 robota jest dla glupkow xd i tak zdechne na serce nim dozyje starosci xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi