Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Eh, jednak alkohol nie jest dla mnie, pół godziny przeleżałam w łóżku, bo miałam okropne napady lękowe, głowa mnie okropnie boli, a wypiłam tylko 2 lampki wina rozcieńczone z wodą. Ale może to i dobrze, bo więcej się nie napiję, straszne były te lęki, myślałam, że zejdę:/ (Chciałam się napić więcej, ale te lęki mnie powstrzymały, więc chyba wyszło mi na dobre).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem.Jak to się dzieję.Często słyszę od ludzi że wyglądam na takiego towarzyskiego,wesołego energicznego,zabawnego,że pewnie mam masę znajomych....A tak naprawdę jestem najbardziej samotnym cżłowiekiem na ziemi.Nie mam żadnych bliskich związków z ludzmi.Nie rozumiem jak to się dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, nie każdy akurat ;) Zależy jeszcze co bierzesz za bliską relację...Moja najbliższa w tym momencie osoba siedzi w Belgii i jest w związku, więc już nie ma za dużo czasu na mnie. Ale już niedługo przyjeżdża na święta :yeah:

-- 01 gru 2014, 14:07 --

zresztą po naszym spotkaniu wydaje mi się, że Ty nie bardzo chcesz wchodzić w bliższe relacje. No chyba, że chodzi Ci tylko i wyłącznie o bliską relację z kobietą, to rozumiem, że na spotkaniu nie było nikogo dla Ciebie (2 strasze i jedna w związku ;)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi