Skocz do zawartości
Nerwica.com

Marihuana

flare

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sie czuje lepiej jesli w sytuacji ciezkiej psychicznie zapale sobie jointa a nie lykam jakiegos Xanaxu czy innego cholerstwa jak polowa holendrow mimo ze przeciez sa CoffeeShopy...

Ogarniasz? Czy kiepska lokalizacja postu?

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie czuje lepiej jesli w sytuacji ciezkiej psychicznie zapale sobie jointa a nie lykam jakiegos Xanaxu czy innego cholerstwa jak polowa holendrow mimo ze przeciez sa CoffeeShopy...

Ogarniasz? Czy kiepska lokalizacja postu?

marwil, a czy ja Ci tam zadawalem jakies pytanie? to co zabierasz glos? uspokuj sie albo wroc tu z rodzicami jesli masz problem z akceptowaniem ludzi. Polowa Twoich wypowiedzi nie wnosi nic do tematu a wiekszosc jest obrazliwa. Jesli zrodlo swojego tonu bierzesz ze swojej rzekomej wiedzy na ten temat to sie nia podziel i oswiec takich wiesniakow jak ja albo skoncz. Nie jestes cenzorem mojej opinii na zaden temat wienc zacznij od cenzurowania swojej...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If your only goal is to become rich, you will never achieve it.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

John D. Rockefeller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem czy ogarniam, więc zadałes pytanie.

Mam tu wrócić z rodzicami? A skąd wiesz, ze nie piszesz z własnym ojcem?

Jeśli nim nie jestem, to z płaczem do swoich. Wienc..

Opuszczam kurtynę.

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem czy ogarniam, więc zadałes pytanie.

Mam tu wrócić z rodzicami? A skąd wiesz, ze nie piszesz z własnym ojcem?

Jeśli nim nie jestem, to z płaczem do swoich. Wienc..

Opuszczam kurtynę.

zanim wypowiesz sie o moim Ojcu odmow pacierz, innego kurwo nie mam wiec dopisz Śp. i z duzej jebany plebie. a ja chyba podaruje sobie to forum bo jesli niecale 24h po rejestracji musze czytac takie gowno to to nie jest miejsce dla mnie.........

-- 04 gru 2013, 22:48 --

Tobie juz dawno ktos opuscil kurtyne...

If your only goal is to become rich, you will never achieve it.

John D. Rockefeller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zanim wypowiesz sie o moim Ojcu odmow pacierz, innego kurwo nie mam wiec dopisz Śp. i z duzej jebany plebie. a ja chyba podaruje sobie to forum bo jesli niecale 24h po rejestracji musze czytac takie gowno to to nie jest miejsce dla mnie.........

A ponoć marihuanina łagodzi obyczaje, echh. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że wesoło tu macie. To ja z innej beczki mi lekarz powiedział jak zaczęłam brać chemie że jak efekty uboczne bardzo będą mi doskwierać to raz do czasu żebym zapaliła to będzie lepiej i faktycznie pomogło ,ale nie mam ciśnień żeby cały czas chodzić upaloną.

"O własne zdanie najłatwiej podejrzewać milczącego."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja z innej beczki mi lekarz powiedział jak zaczęłam brać chemie że jak efekty uboczne bardzo będą mi doskwierać to raz do czasu żebym zapaliła to będzie lepiej

Co za pokręcona parodia normalności - żeby lekarz musiał polecać nielegalne substancje... :roll: Czemu można na receptę dostać leki opioidowe, benzodiazepiny, ale żadnych leków opartych na THC - nie mieści mi się w głowie.

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marihuana powinna być sprzedawana w tabletkach. ale by było Bosko. To był by lek na wszystko chyba ;)

Na impotencję też? :D

W sumie jak się impotent zjara to będzie mu zwisało czy mu staje... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upiecz sobie ciasteczka XD

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogóle to witam wszystkich jestem nowy na forum.

Najciekawsza rozkmina po ziole była jak z ziomkami siedzieliśmy w mieszkaniu, we 3, rozmowa nagle zeszła na temat wszechświata itd. a kumpel jebnął coś takiego: "jak to się stało? Kiedyś to była tylko woda, kamienie, jabłka a nagle komputery i MATLAB!" Rozwaliło mnie to! :D

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto go wie, podejrzewam że nawet jakbym teraz się najarał żeby odnaleźć ukryte znaczenie tych trzech przedmiotów, to bym nic nie znalazł, ewentualnie zaczął grać w papier/kamień/nożyce. Bo o kamieniach coś było ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek zbiorczy, więc pozwolę sobie przytoczyć wymianę zdań "na zbaku" z moim przyjacielem, która bardzo pomogła mi w częściowym "oświeceniu" i zmianie postrzegania swojego życia. Tak przynajmniej mi się wydaje.

JA: -tak sobie myślę czasami na trzeźwo, że w sumie w życiu nie ma jakiegoś określonego sensu...

ON: -zajebiście, nie? robisz co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaźmisz, jeszcze jakbyś nam napisał na czym to oświecenie polegało, to by było miło... Bo tak to nie wiem w sumie o co chodzi. Mi się zmieniło postrzeganie świata jak pierwszy raz usłyszałem "lubię placki" ---> teraz zgaduj na czym ta zmiana polegała ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi