Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo wyjeżdżam na święta i nie będę mieć dostępu do neta, więc już teraz życzę Wam spokooojnych, zaśnieżonych, mimo wszystko wesołych Świąt!

"(...)nikt i nigdy nie będzie nas kochał tak,

byśmy zaznały spełnienia,

dopóki nie kochamy same siebie...

bo kiedy wewnętrznie puste

ruszamy szukać miłości,

możemy znaleźć jedynie pustkę."

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, oj tak, leczyłam sie antybiotykiem na zapalenie pęcherza, nerki bolaly przy chodzeniu. Potem przeziębienie mnie złapało i nawrót zapalenia, ale już bez antybiotyku.

A się cieszyłam, że dawno nie chorowałam. :)

Teraz jest już w normie.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

Sad_Bumblebee, wesołych świąt :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo wyjeżdżam na święta i nie będę mieć dostępu do neta, więc już teraz życzę Wam spokooojnych, zaśnieżonych, mimo wszystko wesołych Świąt!

Dziękuję w swoim imieniu. Tobie też spokojnych i spędzonych w cieplej atmosferze życzę! :D

Cześć Miśki! :D

Dokańczam kawę i idę sprzątać. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też wypiłam kawkę i idę sprzątać

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja herbatę:P słychać dobrze,dostałam nowy lek i mam nadzieję że pomoże.Jakie to było wczoraj piękne,jak usłyszałam od lekarza że mogę się zgłosić kiedy tylko będę potrzebowała i to za darmo.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, dobre.Wróciła mi wiara w człowieka.Po tym jak od jednego usłyszałam,że bez terminu na nfz mnie nie przymnie,mimo że miałam skierowanie na pilną konsultację,no chyba że mu zapłacę 120 zł.Zapytałam się go czy on słyszy sam siebie co mówi do człowieka który od ponad tygodnia spi po 2 h lub mniej,i większość dnia spędza w łóżku.Odpowiedziała mi cisza....

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :D co ja czytam, w sobote rano wszyscy, sprzątają, gotują, uczą się.... :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, o kurcze. też bym musiała się uczyć, a ja zaraz wychodzę na pizzę. :bezradny:

jutro się pouczę i najwyżej w święta. :D

-- 22 gru 2012, 12:06 --

Sad_Bumblebee, wesołych, SPOKOJNYCH, świąt. Życzę... wytrwałości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.