Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, jakby się tak bliżej przyjrzeć to wszystko co dobrze smakuje jest niezdrowe. Ja mam niskie ciśnienie i bez mocnego kopa z rana nie ruszę z miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jakby się tak bliżej przyjrzeć to wszystko co dobrze smakuje jest niezdrowe.

Zależy, co komu smakuje :)

Cześć z kawką. Idziemy zaraz na pogrzeb :roll:

-- 17 lut 2012, 09:34 --

nie spałam noc, przed chwilą poranne mierzenie ciśnienia i tableteczki!

Ja też pierwsze noce w szpitalu miałam bezsenne.

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helloł :smile: codzień rano obiecuję sobie normalnienie i co ...wstałam obżarłam się chipsami, papieros, płarki z mlekiem, czekolada i pistacje

Dżiś to mam zdecydowanie za dobrze

i brak wiary w moje miejsce na Ziemi , w moją pracę

Dobrego Dnia wszystkim ;)

-- 17 lut 2012, 10:04 --

slow motion ja wczoraj byłam na fajnym kuligu :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, ja pierwszą noc rewelacyjnie, dostałam 100mg ketrelu i spałam jak niemowlaczek,

ale drugiej nocy nie wzięłam leku z własnego wyboru i poszłam z koleżanką do salki rekreacyjnej i gadałyśmy przez calutką noc, rano dostałam małej hipo i biegałam po oddziale, aż mnie nie zgięło (mięśnie okołokręgosłupowe, dolne) i inne koleżanka mi zrobiła masaż :105:

generalnie to jest mi tu fajnie :yeah:

-- 17 lut 2012, 11:45 --

Bellatrix, kolejny fajny avatar :D

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim dziennym ;)

Bellatrix, cieszę się, że Ci apetyt dopisuje :D

pannaAlicja, ;)

amelia83, fajki? Bleeee :nono:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, nie chcę jęczęć od rana... ale tak jak zwykle :roll: Budzę się z nadzieją i zasypiam z nadzieją na poprawę w wielu sprawach, ale już mam jej coraz mniej.

Pamiętasz, jak Ci kiedyś pisałam o ucieczce z domu to coś już zaczynam robić w tym kierunku, ale czy coś z tego wyjdzie to się okaże :bezradny:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, dzięki. Tylko czy ja sama i samotna sobie poradzę w wielkim świecie? :roll: A co z Tobą? Jakieś plany na przyszłość?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, właśnie, a jak szkoła? Już masz wszystko zaliczone? To jest Twój 2 rok studiów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, czytałam twój post o tym jak ktoś z forum powiedział, że jestes mało sympatyczna. Nieprawda to jest. Jesteś sympatyczną osobą.

a tak w ogóle t hejka:)

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

początek marny, bo egzamin. potem trochę stresu z papierkową robotą (biurokracja jest straszna :()... ale poszłam na obiad! z mięsem i ziemniakami :D i posprzątałam swój pokój i łazienkę i kuchnię i podłogi umyłam...

a twój, Vett, żyjesz po szkole?

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.