Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Transfuse,

ech ogolnie stresy a teraz jeden większy ,pisałam o tym na forum a te problemy to mam od dawna czasami sie nasilają czasami znikają teraz taki mam dół w zyciu ,ze sie nasiliły i to bardzo

kornelia_lilia,

:hide: no właśnie przez ostatnich kilka dni to sie u mnie raczej nie da normalnie funkcjonowac nawet jak sie chce , po prostu sie nie da :hide: .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, poszperam i zaznajomię się z tym co Cię trapi, ale dopiero jutro wieczorem. Teraz uciekam do łóżeczka. Dziękuję Wszystkim za dziś, za rozmowę...

Serdecznie pozdrawiam ;)

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, jak mam nie wpuszczac, one siedzą we mnie jak uzbrojony tasiemiec...

samara22, cholera...mieszkam w tym klubie...

mam ochotę na cos słodkiego....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse,

ja tez wole jak ktoś mowi wprost , ale potrzymam Cie w niepewności hih , no ale żeby nie było to min. po stylu i formie min. :lol:;) po czymś jeszcze też, a ze to napisałm to dlatego że postanowiłam być tym razem brdziej bezpośrednia, pozatym w rodzinie wszyscy zdrowi , chodzi mi o moja rodzinę, ;)

kieds bła taka piosenka w połowie lat 90-tych , miała na tytuł Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pamiętaie taki tytuł.

Tak sobie mysle ,ze jestemm aniołkiem :angel::angel: po trzykroć.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, 2Proof, cześć :) Właśnie też piję kawę.

Na szczęście bieganie po cmentarzach mnie ominie, może wieczorem przejdziemy się z mężem pooglądać widoki na cmentarzu Podgórskim, jak będzie już ciemno i będą płonęły znicze :105:

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, nie znoszę świąt. A jak pomyślę o tych wszystkich, co odeszli z tego świata, ciarki mnie przechodzą i łapie jeszcze większego doła, że życie ludzkie jest takie ulotne, kruche :(

A na cmentarz też się wybieram, z przymusu.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, coś w tym jest. Ale czym innym jest dzień wolny od roboty i leniuchowanie, a czym innym celebrowanie święta. A Ty na obczyźnie co tam dziś robisz?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, katharsis

U mnie tak średnio, jeśli miałabym być szczera. Mam pewien dylemat, więc dziś będę się gryźć z myślami :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, przepraszam Cię nie chcę tego publicznie omawiać, ale to nic takiego. No i boję, że po raz kolejny podejmę decyzję, która prędzej czy później okaże się pomyłką.

A wybierasz się dziś na cmentarz albo do rodziny? Masz tam w okolicy jakąś rodzinę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie samo podejście samara22. Nienawidzę fałszu i obłudy...

ja dzisiaj się barykaduję w domu.

a poza tym - nie mogę zmienić myślenia. pewne to głupie i egoistyczne, ale tylu ludzi umarło a chciało żyć. i zazdroszczę tym, którzy już spoczywają w spokoju...

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2Proof, ja wychodzę. A jak u Was samopoczucie ? Bo mnie jakaś nostalgia dopada :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi smutno jak cholera. jestem za daleko od moich zmarłych bliskich aby ich odwiedzić, nawet, jakby udało mi się wyjść z domu. do tego nadal w 'żałobie' po stratach innej materii. a przed mną jeszcze tyle złego... może to dobry dzień aby sobie popłakać w poduszkę. jutro już 'musi' być na tyle lepiej, aby wyjść do pracy.

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.