Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Neu(e)rotyk, jak to mnie łykniesz...boję sie... a ze gdzie razem? O bosz ale ja kumata jestem...towarzysko nieatrakcyjna aktualnie :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, poza tym musze odrosty ufarbować, jestem nieatrakcyjna na kazdym polu :(

a skąd ty?

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poza tym musze odrosty ufarbować

Nic nie musisz. Możesz ale nie musisz.

Mentalnie jestem człowiekiem z pogranicza. Fizycznie - z wiochy zwanej Warszawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poza tym musze odrosty ufarbować

Nic nie musisz. Możesz ale nie musisz.

Mentalnie jestem człowiekiem z pogranicza. Fizycznie - z wiochy zwanej Warszawą.

tez jestem z pogranicza....jawy i snu chyba :(

fajnie kolejna osoba z wawy

musze muszę...we mnie wyrobiono przymus wyglądania albo niewychylania sie :(

i musze byc dla wszystkich miła :( bosz jak to męczy :(

tak bardzo chce zeby mnie wszyscy lubili :(

wiem wiem wiem....tak sie nie da :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto będzie spoza Wawy?

Dune, ja Ci powiem, że zajebiście jest być wredną, szczególnie dla facetów. Bezcenne :twisted: Piszesz, że jesteś nieatrakcyjna towarzysko, ale skoro siedzisz w tym wątku to jakieś ziarno chcenia w Tobie kiełkuje, a to już jest coś :D

Boże! Spraw, by mi się chciało, tak jak mi się nie chce...!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neonova, wiem...niejednego juz zaglaskalam... :(

generalnie jestem prawie atrakcyjna...tylko ostatnio mi gorzej...kiełkujące ziarno chcenia udeptuje sie samo....ale fakt, próbuje sie przebic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam:)

Czy zmieszczę się jeszcze na liście uczestników( zlot) ? :)

Wyruszałabym z Warszawy, na miejscu mogłabym być wieczorem. Wcześniej raczej nie da rady( praca).

Rozpacz nie zabija człowieka sama, wydaje go tylko w ręce, jego własne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jestem :mrgreen: Ja żem jest z Tomaszowa Mazowieckiego - rozumiem, że zlot aktualny, stawię się, a jakże tylko muszę wiedzieć gdzie i o której :mrgreen:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, to może wam jakąś objazdową wycieczkę sprawie :mrgreen:

Co by tu pooglądać....... :D

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, miejsce to dworzec autobusowy, a zlatywać będziemy się przez cały dzień. Ja będę przed 10:00 Pierwsi idą szukać noclegu. Dobrze, gdyby był jakiś kontakt telefoniczny. Ja swój numer mogę podać na PW.

JA i ja, zmieścisz się, ja mam duży wigwam.

-- 04 lip 2011, 14:04 --

linka, ja myślałem, że Ty z Piotrkowa Trybunalskiego... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Piotrkowie studiowałam, teraz wróciłam do miasta rodzinnego :)

W sumie najtańsze noclegi i łatwo tam zrobić jakieś party ( pod warunkiem, że padać nie będzie, a nawet jak to nic) to przystań nad rzeką :)

http://www.przystan.tm.pl/noclegi-tomaszow.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam jest fajnie, duże domki ( może nie luksusy ale ok), można zorganizować ognisko, grilla whatever :smile:

Sabaidee, :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam kiedys w takiej miejscowości nad Pilicą i bylo tam pieknie, taras sie to nazywało, za przedborzem, jechało sie przez Piotrków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym zaprosiła - ale niestety jest to niemożliwe :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest to co sam podawałem ileś tam stron temu i (chyba) Waplo sprawdził, że już nie ma miejsc :? ...

Czy zmieszczę się jeszcze na liście uczestników( zlot) ? :)

Czy Ty to Ty - znaczy z tego drugiego forum :P ?...

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym momencie link mi nie działa, ale czy to czasem nie jest to co sam podawałem ileś tam stron temu i Waplo sprawdził, że już nie ma miejsc :?: ...

Nie wiem czy o tym samym linku mówimy, ale to ten z 10-osobowymi domkami po 250 pln za pierwszą dobę i 200 pln za następną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze znowu nigdzie nie pojadę ...a moze i lepiej

chociaz ... odrosty juz zrobilam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.