Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

z melancholijnym usposobieniem, bo spotkałam JEGO przyjaciół, oni tez byli przez jakiś czas moją paczką..szczerze to tak za nim teraz tęsknię, że nic nie jest w stanie tego przyćmić

Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innym ścieżkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roxaneczka37... jego przyjaciół? Znam osobę, która po rozpadzie związku straciła najbliższe osoby, tylko dlatego że były bardziej jego przyjaciółmi niż jej... Mam nadzieję, że u Ciebie to nie jest tak skrajny przypadek i nie straciłaś wszystkich.

Saying all I know is I gotta get away from me.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coraz gorszy za sprawą mamy i siostr. Jestem w ich oczach nikim, ale juz niedlugo zostaną sobie same, gdy wyjade. Wtedy kady bedzie zył sb tak jak tego chce

Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innym ścieżkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwny jets ten dzien, bo jeszcze rok temu zaczynałam kolejny rok szkolny, byłam pewna siebie, zwarta i gotowa na wszystko co przyniesie ten rok. Teraz siedze i pisze na tym forum, a ato co było zostalo juz tylko zajebistym wspomnieniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roxaneczka37,

Pielęgnuj te zajebiste wspomnienia :smile:

Wierzę że jeszcze nie jedno fajne w życiu Cię spotka

Dziekuje za miłe słowa. OBY :) Tego samego zyczę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odrobaczyłam psiaki.Kupiłam im książeczki zdrowia.Umyłam miski,poidła.Czyli dzień udany.Tylko legowisko im kupiłam,a okazało się za małe.Jeśli nie będą chciały spać to postaram się wymienić.

Poza tym pozałatwiałam co miałam do załatwienia.Git :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do której w pracy jestes?

Lukrecja., trzymam kciukiza Ciebie ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beznadziejny...

W pracy lipa, pewnie mnie zwolnią, o ile nie nałożą na mnie kary.. Mam ochotę już tam nie wracać, a muszę... Rzygam już za przeproszeniem tą robotą, ponad moje siły fizyczne i psychiczne. Ludźmi w większości też. Wieczne pretensje i wykorzystywanie. Ile można?

problemy finansowe

awantura rodzinna z matką schizofreniczką.

ja p......., zwariuję niedługo przecież. :? Mam dziś ochotę zasnąć i obudzic się za miesiąc. A nie, za miesiąc studia, kolejna masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi