Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Maat napisał(a):

@bei,to napisz później,co wypożyczyłaś .

Wypożyczyłam "Finansowy Ninja" Michała Szafranskiego, bo chcę w tym roku bardziej zadbać o finanse. 

Do tego wzięłam książkę z mojej branży, ale nie wiem czy będę ja czytać w całości, czy tylko przeglądnę, bo ma ponad 800 stron.  Kiedyś zastanawiałam się czy ją kupić, wiec jak zobaczyłam, że jest na półce to stwierdziłam, że zobaczę na spokojnie w domu czy jest warta zakupu.

Razem mam ok 1400 stron, na najbliższy miesiąc. To dużo biorąc pod uwage, że ostatnią książkę wypożyczyłam 6 lat temu. Wcześniej lubiłam czytać, ale potem życie potoczyło się tak jak sie potoczyło i przestałam. Mam nadzieje, że odzyskam dawną siebie pod tym względem. 

@Verinianic sie nie bój, pewnie będą zadowoleni, że oddajesz 🙂.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dzisiaj "wesoło". Od trzech dni mama odmawia dalszego leczenia depresji, i odradza mi obecny związek, a dzisiaj do tego złapała paranoję, że dziewczyna z którą obecnie jestem, próbuje mnie od niej oddzielić... 

Namiotowy dekiel znowu się dobija...

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłam dziś w bibliotece, ale tylko po to żeby oddać książkę, bo miałam ostatni dzień na to, a w sobotę skończyłam ja czytać jakieś 2 godziny po zamknięciu. Pewnie bylam pierwszą klientką bo weszłam o godzinie otwarcia :-). Dziś mam wolne i uczę się angielskiego, bo mam zaliczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załatwiałam sprawę w banku, potem w urzędzie skarbowym, w urzędzie miasta, potem w drugim banku i znowu w urzędzie miasta. Później zakupy w cukierni i w supermarkecie. Potem wizyta u teściów i farbowanie włosów. Odkurzanie mieszkania. A teraz już chyba pora zacząć weekend i świętować Walentynki. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi