Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

lady em trzymam kciuki,

witajcie dzisiejszy dzien spokojny tak do 18.00 i znowu sie zaczelo obsesyjne myslenie o rakach i od razu panika, bol jelita po prawej stronie i ogolnie wieczor do dupy, jeszcze xanaxu nie wzielam, ale mam przygotowana tabletke, moze tak sie czuje bo mam dostac okres za kilka dni???oby bo juz mam dosc :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lady em trzymam kciuki,

witajcie dzisiejszy dzien spokojny tak do 18.00 i znowu sie zaczelo obsesyjne myslenie o rakach i od razu panika, bol jelita po prawej stronie i ogolnie wieczor do dupy, jeszcze xanaxu nie wzielam, ale mam przygotowana tabletke, moze tak sie czuje bo mam dostac okres za kilka dni???oby bo juz mam dosc :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, jasne, dzięki ;)

lutka, dzięki. To na pewno okres, nie przejmuj się, też tak mam ;)

Kurna jestem tak zszokowana ta sytuacja ze aż w nią nie wierze. Czuje się jak w snie :(

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, jasne, dzięki ;)

lutka, dzięki. To na pewno okres, nie przejmuj się, też tak mam ;)

Kurna jestem tak zszokowana ta sytuacja ze aż w nią nie wierze. Czuje się jak w snie :(

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze bys blizej napisala o co chodzi, zamiast histeryzowac bez powodu?

Co sie niby stalo, jaki czyn jest zarzucany, ile masz lat (bo skoro mowa o rodzicach, to wnioskuje, ze mowa o niepelnoletnich), przesluchanie w jakim charakterze?

Moja walka. Z nerwicą. Nie uznaję kompromisu. Na polu bitwy w starciu o czystość mojego umysłu może zwyciężyć tylko jedna strona, druga musi zostać całkowicie zmiażdżona. Wiem, że wygram. Absolutne unicestwienie nerwicy, oto cel do którego dążę:

http://www.youtube.com/watch?v=6qG1sZhO74A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze bys blizej napisala o co chodzi, zamiast histeryzowac bez powodu?

Co sie niby stalo, jaki czyn jest zarzucany, ile masz lat (bo skoro mowa o rodzicach, to wnioskuje, ze mowa o niepelnoletnich), przesluchanie w jakim charakterze?

Moja walka. Z nerwicą. Nie uznaję kompromisu. Na polu bitwy w starciu o czystość mojego umysłu może zwyciężyć tylko jedna strona, druga musi zostać całkowicie zmiażdżona. Wiem, że wygram. Absolutne unicestwienie nerwicy, oto cel do którego dążę:

http://www.youtube.com/watch?v=6qG1sZhO74A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., jesteśmy z Tobą!!! Czy to możliwe??? Wierzę, że uda się Wam wyjść z tego cało!!!

Jakiś koszmar :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., jesteśmy z Tobą!!! Czy to możliwe??? Wierzę, że uda się Wam wyjść z tego cało!!!

Jakiś koszmar :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znow za wcześnie się obudziłam choć mogłam jeszcze trochę pospać. Nie lubię tego,bo potem chodzę nieprzytomna. Na szczęście na razie nie mam silnych lęków tylko spać mi sie chce. Ale teraz to juz sie położyć nie mogę

Pewnego dnia zrozumiałam że ja nie umiem nic.....

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Vetira 2000mg propranolol30mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znow za wcześnie się obudziłam choć mogłam jeszcze trochę pospać. Nie lubię tego,bo potem chodzę nieprzytomna. Na szczęście na razie nie mam silnych lęków tylko spać mi sie chce. Ale teraz to juz sie położyć nie mogę

Pewnego dnia zrozumiałam że ja nie umiem nic.....

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Vetira 2000mg propranolol30mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wstałam i ciągle zastanawiam się co zrobić ze swoim życiem.. Powinnam być w szkole, no ale niestety nie jestem, bo męcze się strasznie tam ;/ eh

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wstałam i ciągle zastanawiam się co zrobić ze swoim życiem.. Powinnam być w szkole, no ale niestety nie jestem, bo męcze się strasznie tam ;/ eh

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłam na rozmowie w sprawie pracy, facet rzeczowy, da odpowiedz dopiero w przyszłym tygodniu, :bezradny:

w drodze nie wiedziałam jak tam trafić to wdepnęłam do sklepu a tam faceci wydrukowali mi mapkę :D chciałabym dostać tę pracę i blisko od domu 3 przystanki autobusowe tylko, hmmm pozostaje mi czekać :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłam na rozmowie w sprawie pracy, facet rzeczowy, da odpowiedz dopiero w przyszłym tygodniu, :bezradny:

w drodze nie wiedziałam jak tam trafić to wdepnęłam do sklepu a tam faceci wydrukowali mi mapkę :D chciałabym dostać tę pracę i blisko od domu 3 przystanki autobusowe tylko, hmmm pozostaje mi czekać :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi