Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Co mi dziś sprawiło radość? Hmm... nie wiem czy to była radość, może i była, ale przutłumiona nerwicą, więc jej nie odczuwałem. Chodziło o to, że jak wróce z męczarni (szkoły) to mam w domu troche roboty i miał mi przy tym pomóc kolega. Ale co z tego jak już wszystko zrobiliśmy a ja dalej się mecze :-|

"Powiedz biorę się za to i porzucam to bagno

No bo czas na wymówki, to już skończył się dawno

Trzeba z prawdą się zmierzyć no i wiele poświecić

Musisz żyć jakbyś właśnie teraz uniknął śmierci

Miej w pamięci te słowa

Zacznij na nowo żyć

Trzymam kciuki

Tylko najlepiej zrób to już dziś"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, nie wiem, jak u Ciebie u mnie jest tak fantastyczna pogoda, że aż chce się wyjść! Może spacer? Mi radość sprawia kwitnący hiacynt którego kupiłam właśnie przez wpływ pogody na mnie.

A mi dziś radość sprawił to,że rano odsłoniłem rolety .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, Ha! widzisz! :D Fantastyczne, prawda?

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, że jestem tu na forum z Wami wszystkimi i że chyba wróciła mi nadzieja na lepsze jutro ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, dzięki. Nie wiem czy czytałaś na forum, ale ja jestem wielką fanką Twojej urody i nowej fryzury :oops:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi