Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkałem się z kolegą z daaaaaawnych, młodych i alkoholowych lat. Oboje teraz w innym momencie życia a nadal mieliśmy miliony tematów do rozmowy. Jestem na siebie zły, że nie podtrzymuje niektórych znajomości i nie robię więcej żeby utrzymywać regularny kontakt z wartościowymi ludźmi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Nie.

Ja się śmieję z mojej pralki bo jest tak stara, że muszę pilnować kiedy przełączyć na płukanie i wirowanie

Moja mama jeszcze w tamtym roku płukała pranie w wannie, ale jej pralka się zepsuła i kupili pierwszy automat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, bei napisał(a):

Moja mama jeszcze w tamtym roku płukała pranie w wannie, ale jej pralka się zepsuła i kupili pierwszy automat.

Wow jaki musi mama czuć „przeskok” technologiczny. Fajnie na pewno odpoczną ręce od ciężkiego płukania stert ubrań 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, brum.brum napisał(a):

Wow jaki musi mama czuć „przeskok” technologiczny. Fajnie na pewno odpoczną ręce od ciężkiego płukania stert ubrań 

Taaa ostatnio jak poruszany byl ten temat to siostra powiedziała, że to ona musi włączyć pralkę, bo mama się boi... pewnie że zepsuje. Jeszcze mnie zdziwiło, że jak dawniej robiła pranie to musiała prawie cały czas stać przy pralce i wrzucać po kilka rzeczy, bo wiecej pralka nie uciągla i to zajmowało dużo czasu, a teraz woli krótszy program, bo gdzie to tyle pranie robić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

Taaa ostatnio jak poruszany byl ten temat to siostra powiedziała, że to ona musi włączyć pralkę, bo mama się boi... pewnie że zepsuje. Jeszcze mnie zdziwiło, że jak dawniej robiła pranie to musiała prawie cały czas stać przy pralce i wrzucać po kilka rzeczy, bo wiecej pralka nie uciągla i to zajmowało dużo czasu, a teraz woli krótszy program, bo gdzie to tyle pranie robić. 

Nauczy się mama. Ale pewnie jej ciężko zapamiętać jak ma swoje lata tym bardziej. Ale się nauczy. Moja babcia używa zmywarki a kilka lat wyzywala na nią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi