Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

marwil, jeżeli ty nie tolerujesz danej grupy ludzi, to nie miej nic przeciwko, że ja nie będę tolerował ciebie i tępił, poniżając publicznie.

Dziękuję, to potępienie mi sprawia radość :)

Skąd wniosek, że nie toleruję?

Widzę, co zamieszczasz. A jeśli sprawia ci przyjemność zwrócenie uwagi, że zachowujesz się co najmniej prymitywnie, to w sumie nie mamy o czym pisać, bo z bezrefleksyjnymi i niebezpiecznymi ludźmi się nie zadaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TA PASTA ZROBILA MI DZIEN KTORY SIE JESZCZE NAWET NIE ZACZAL 11/10

Mój stary jest fanatykiem giebla(...)

Dla niewtajemniczonych - oryginał traktuje o fanatyku wędkarstwa.

fakkkkkt cos mi swita!

z serii sroda w domu:

matka zaczela robic placki ziemniaczane ale w domu nie bylo ziemniakow wiec zastapila je marchewka

ojcu cos sie pojebalo i biorac tabsy zamiast piwem popil je olejem co to matce sluzyl do tych plackow

niby nic ale co w rodzinie to nie zginie tera mam juz przyjnajmniej pewnosc ze nie jestem adoptowana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) jestem trochę zacofana, ale w końcu przełamałam lęk przed ośmieszeniem i w drodze powrotnej do domu wstąpiłam na siłownię pod chmurką. pobujałam się trochę na boki i do przodu. teraz czuję się bardziej luzacko.

2) sprawa zablokowanego okna została zamknięta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe rzeczy, a cieszą - słońce, kawka, lakiery do pazurków, siłownia pod chmurką :) Cieszę się z Wami!

A ja wynagrodziłam się dziś żółtymi różami z BIEDRONKI - ślicznie ułożyłam 5m zakupionego drzewa klonu, robię zapasy już na następny sezon grzewczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi