Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

piterotr, zajebiście:)

więcej energii, lepsza kondycja:) I swiadomosc ze żaden nałog nie jest silniejszy ode mnie:) no i jedzenie zupełnie inaczej smakuje :D

i jak patrze teraz na ludzi z fajka... nie mysle "ale bym se zapaliła" tylko "ale biedny człek... że musi palić"

warto... serio:) a na prawdę długo paliłam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładna pogoda. naprawdę ładna :shock:

(nie świeci za mocne światło, jest ciepło, nie ma wiatru, w powietrzu chyba nie ma jakiegoś okropnego smogu)

pies był przeszczęśliwy :-) na spacerze.

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, U mnie ze smakiem tez już lepiej, aptetyt dostałem od razu, musiałem się czymś zająć xd Dzisiaj mialem ciężkie chwile rano... tak mnie kusilo żeby sobie przyjarać do kawy.. ale konsekwetnie odmówiłem sobie :great:

I zanim pojmiesz co jest najważniejsze w tym syfie, nie raz się potkniesz syzyfie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

herbatka z kolezanka i sprzatanie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmaty, a seria książek - na całe życie będzie moim nr 1.

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi