Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

@Nel, chęci u mnie nie są związane tylko z przyjemnością, a obowiązki domowe nie są musem.. ot taki zagmatwany świat..

//

Dostanie się do lekarza Dziadka i załatwienie mu nie tylko leków ale i badań. Przy okazji z powodu awarii pojazdu przeszedłem tę drogę na własnych nogach i pomimo bardzo wysokiego tętna dałem radę, o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jedna rzecz naprawde mnie podzwignęła dziś.Babka przy ocenianiu mojego kolosa się pomyliła i jednak mam 3,0 a trzeba powiedzieć że to kolos którego nie zlaiczyło 60% roku,z przedmiotu z którego jak nie zaliczysz,powtarzasz semestr.Jutro jest poprawa,pójdę bo i tak się uczyłem,na spokojnie napiszę,może nawet lepsza ocena będzie bo sporo lepiej umiem teraz:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie na dwa:

1. Założyłem tu konto - a uwierzcie że bardzo dużo czasu zajęło mi przekonanie się do tej decyzji, ale pisanie o swoich problemach jest łatwiejsze w nazwijmy to: fachowej grupie :)

2. Dostałem dziś propozycję pracy, z której z pewnością skorzystam i może zacznie się choć trochę dziać w moim delikatnie mówiąc rozsypanym życiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie na dwa:

1. Założyłem tu konto - a uwierzcie że bardzo dużo czasu zajęło mi przekonanie się do tej decyzji, ale pisanie o swoich problemach jest łatwiejsze w nazwijmy to: fachowej grupie :)

2. Dostałem dziś propozycję pracy, z której z pewnością skorzystam i może zacznie się choć trochę dziać w moim delikatnie mówiąc rozsypanym życiu

1. Moje życie tez się posypało ja w chwili obecnej mam na swoją pracę wyje ne. a i przewalone bo umowa przez 10 lat na najniżej krajowej i teraz nawet jeśli dostane zwonienie co całę gówno bede miała na miecha tylko w sumie na hu j mi teraz potrzebne pieniądze i to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fragment z polskiego filmu "Prognoza pogody".

Kierownik domu starców nocą chowa trumny w zakładzie.

Pensjonariusze filują, patrzą przez okno i widzą co się dzieje. Kierownik przyłapuje całą bandę staruszków w korytarzu.

- Dlaczego nie śpicie, co się tu dzieje?

- To my chcemy wiedzieć co się tu dzieje! Dla kogo są te trumny?

- Trumny?? Jakie trumny?

- Trumny, trumny, widzieliśmy, na własne oczy widzieliśmy!

- Proszę mi tu nie opowiadać bajek! Proszę iść do siebie, bo was pozamykam!

- Gdzie?? W tych trumnach??

- Nie w trumnach. W pokojach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi