Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, Ahhh, o wiek damy nie wypada pytać, ale podejrzewam, że za mała po prostu byłaś? ;)

Tak czy inaczej, baaaaardzo ładne buty na obcasie. Ja takich nie założę, ale... docenić piękno mogę ;)

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Miałem ten sam problem, ale jakoś mi się udało przekonać :smile:

Życzę miłego w nich chodzenia i oby były trwałe :smile:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dar, mam taki sam powód do radości jak ty :D troche mi sie przybrało, ze 2-3 kg, moze niewiele, ale w moim przypadku to jest spory procent :D zauważyłam, że moja postura juz nie wyróżnia sie tak na tle innych sylwetek , jeszcze 2 kg + i będzie to moja optymalna waga :D

AddictGirl21, masz takie piękne włosy, zazdroszczę Ci :) Długie, lsniące. Cokolwiek bym nie robiła to moje łamią sie i kruszą :). Może masz jakis patent na zdrową fryzurkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna grupka emerytów :mrgreen: Jakie fajne przypały :mrgreen: Gdyby wszyscy Polacy w podeszłym wieku tacy byli, to może pozbylibyśmy się łatki malkontentów i ponuraków.

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może pozbylibyśmy się łatki malkontentów i ponuraków.

w pierwszym momencie przeczytałem to jako

to może pozbylibyśmy się wszystkich malkontentów i ponuraków.

I zaczynam myśleć,waćpanna chce większość narodu wytłuc :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

waćpanna chce większość narodu wytłuc :mrgreen: ?
:mrgreen::mrgreen: Nie ukrywam, iż w tym stwierdzeniu jest również ziarenko prawdy :mrgreen: Ale to nie ten temat :mrgreen:

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Prąd włączyli bo od rana go nie było. A myślałem, że będę musiał lecieć po dwa wiaderka do sąsiada :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa wiaderka prądu? :) U mnie też nie było, przez ten cholerny wiatr. I tez niedawno oddali :)

Uroki życia na wsi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby było do tematu, to właściwie właśnie to, że mieszkam na wsi, sprawia mi codziennie radość :) miasto, w którym spedziłam większość zycia, skutecznie mnie gnębiło. Na wsi - czuję jak wiatr przelatuje mi przeciągiem przez głowę i jakoś tak...zawsze łatwiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

progres w jeździectwie :great:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EmInQu, oczy będę miał wokoło głowy i czego się da będąc w Rzeszowie : D. (O ile kojarzę dobrze).

Co do tego co mi radoche sprawiło,porządek w zakładkach D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi