Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Wczorajszy dzień sprawił mi radość - od rana do wieczora na kajakach, gdy wypływaliśmy o 11 padał deszcz, później było słońce i piękna pogoda a pod koniec spływu złapała nas paskudna burza z zacinającym deszczem i gradem o średnicy 2 cm :mrgreen: w międzyczasie ognisko i kiełbacha, gdy o 18 dotargaliśmy się do domu cali przemoczeni padliśmy jak muchy.

Łapy mnie dziś bolą przeokropnie ale okazało się, że moje okolice mają wiele do zaoferowania turystycznie, szkoda tylko, że nie miałam aparatu, bo Pilica gwarantuje przepiękne widoki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne pochwały moich paznokci:

http://zapisz.net/images/830_wp_000404.jpg

Mi się nie podobają zbytnio, bo jakby przedszkolak to robił, tak mi się zdaje, to wygląda... Ale kolorystycznie bardzo fajnie! ;)

Miała być wgl ombre+panterka, ale już panterki nie chciało mi się robić, więc zaprzestałam na kropkach.

U mojej mamy bardzo fajnie to wygląda (też jej zrobiłam...), jeszcze lepiej niż u mnie... Pewnie dlatego, że ma dłuższe paznokcie, ja póki co muszę mieć krótkie :(

Ponadto dziś w salonie zrobiłam przyjaciółce, ale innymi lakierami i niezbyt mi się podobało, no i trochę jeszcze nie jestem wprawiona, lepiej mi idzie w domowych warunkach. :shock::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dużo osób dziś chwaliło mój makijaż, choć poświęciłam na niego 10min 8)

najlepsze jest to, że mi się nie podobał :lol:

ale fajne jest to, że ludzie zwracają uwagę na moją osobę w tym pozytywnym sensie...

-- 03 cze 2013, 18:01 --

+ przyszła henna będę mogła już się wprawiać w warunkach domowych póki co, ale ważne jest zdobycie tej umiejętności nakładania :D choć już coraz lepiej mi idzie, i trudne to nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi