Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

cholerne uzależnienie od opinii innych ludzi :evil::evil: ....

mnie też

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie wkurzaja lagodniej mowiac KOBIETY w sklepie ktore zamiast obslugiwac sobie gadaja i pokazuja zdjecia! ja oczywiscie wtedy cos mowie bo mnie trafia mega zlosc i malo mnie interesuje co omnie kto mysli wtedy.

Wkurz amnie tlum w sklepie warzywnym gdzie chce spokojnie kupic sobie owoce ale oczywiscie wszyscy sie pchaja wtedy kiedy ja ide dlatego musze raniutko isc...nienawidze przepychac sie przez zapocone cielska , wozki, mamuski i alejki scisle gdzie nie ma zbyt duzo miejsca. Ale co zrobic moj ulubiony wloski sklep!

wkurza mnie to ze raz zajze do lusterka i widze bustwo a raz zajze i widze BLEHhhh! , raz widze siebie chuda a raz szczupla a raz grubsza!

wkurza mnie ze mi cos wlosy wypadaja a nie moge na to pozwolic bo sa dlugie i piekne, ale wkurza mnie jeszcze ich kolor bo jakos jasnieja!

wkurza mnie ze sie wkurzam!!

█▄█ █▀█ ▀█▀

█▀█ █▄█ ♥█ giяℓ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko od mniej wiecej czwartku :evil:

-- 04 paź 2011, 08:36 --

I nadal chodze poddenerwowana delikatnie mówiąc.

Wkurzają mnie moi starzy,którzy wymieniają się swoimi negatywnymi opiniami na swój temat za pośrednictwem mnie.

Jeden nadaje na drugiego ale nie sobie w twarz tylko przeze mnie.

Przyjaciel- to osoba przy której można myśleć głosno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że moja psiapsióła ma nowego super faceta o błękitnych oczkach.

-- 24 paź 2011, 15:38 --

brak 5 na dyplomie :twisted:

-- 26 paź 2011, 18:02 --

ch. oferty pracy :why:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boli mnie,

czylii mieścisz się w średniej krajowej a nawet pewnie i światowej bym powiedziała

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy szczęśliwi ludzie na tym świecie kurwa :twisted:aż się rzygać chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie jakos ostatnio niewiele...własciwie nic chyba...

smuci, martwi, dziwi, przeraza....ale nie wkurza...

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własna bezmyślność, irracjonalny strach i tinnitus :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tinnitus

a co to?

zmora mojego życia, jedna z głównych przyczyn nerwicy :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, no co ty, specjalnie piszę łaciną :twisted: nikogo tak to nie obchodzi :twisted::twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wkurzyło mnie, że panowie hydraulicy nie raczyli mnie poinformować w poniedziałek, że od rana do popołudnia nie będę miała ciepłej wody. :shock:

Ogólnie wkurza mnie wieele rzeczy. Sąsiad, który puszcza głośno muzykę kiedy kładę się spać, popisany blok przez jakichś kretynów, sąsiadka, która myśli że jest pępkiem świata. Niezdecydowanie oraz głupia chęć jedzenia po 18 (ale się nie poddaje i nie jem).

Jeszcze duuużo by wymieniać... Ale skończę na tym. :P

Najlepszy plan na szczęście?

Nie planować.

Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze.

Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, skoro mnie obchodzi, to chyba innych czytających też obchodzi co Ci doskwiera.

tak, jasne.

Cicho, cicho... nie denerwuj się na mnie. :angel:

za późno :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi