Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

sama jestem zła na siebie że nie umiem zrobić dwukolorowej galaretki...

niby przepis prosty ale taką mam zlasowaną głowę że nic do mnie nie dociera.. :oops:

Nawet gdy zostaniesz sam, niech Cię nie przeraża nic,

po przekroczeniu życia bram z bliskimi łączy nić,

nawet gdy zostaniesz sam do końca swoich dni,

pamiętaj,o tym ze masz mnie, tego nie zmieni nikt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie parszywa pogoda za oknem, totalne chamidło które mieszka nade mną i jego jeszcze bardziej chamowaci i agresywni kumple, i pseudo koleżaneczki które robią wielką łaskę że w swojej zajebistości się z człowiekiem zadają. Ufffffffff ulżyłam sobie...xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie, że wszystko muszę robić sama. Dosłownie wszystko! :evil: Moja wytrzymałość też się kiedyś skończy a i tak już ledwie zipię :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silvo, trudno ująć to w słowa. Może to tylko moje mylne wrażenie. Ale miałam ochotę po 5. minutach wyjść. Czułam się u niej nieswojo. Nigdy wcześniej tak nie było. Odnosiłam wrażenie, jakby krytykowała mnie, swoja postawą, bo nie padły żadne słowa krytyki.

kotek.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wqrwia mnie że ciężko znaleźć normalną robotę za normalne pieniądze by nie żyć od 1-1 wegetując. Oczywiście mówię o Polsce.

Bo i tak wszyscy umrzecie, toteż czym się przejmujecie?

Turbolaxa 600mg

Owyksztyrytymytyrinanol 5mg

Hipermegazajebiścina 100mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie wychodzące co 5 minut ostre słońce bo nie mogę obejrzeć filmu..zasłonięcie rolet nic nie daje bo i tak nic nie widać na monitorze.

Nawet gdy zostaniesz sam, niech Cię nie przeraża nic,

po przekroczeniu życia bram z bliskimi łączy nić,

nawet gdy zostaniesz sam do końca swoich dni,

pamiętaj,o tym ze masz mnie, tego nie zmieni nikt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że niektórzy ludzie nie umieją zachować się w kościele. Poszedłem dzisiaj z koszyczkiem i zeszło się kilka minut aby postawić go na stole. Większy problem był z odebraniem. Ludzie (przede wszystkim stare babcie) zamiast chwilę spokojnie poczekać aż wszyscy odbiorą swoje święconki i dopiero postawić swoje, to pchają się do przodu i na nikogo nie patrzą. :evil:

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silvo, to jest bardzo wkurzające. Tak się zastanawiam, po co ludzie wpierdalają się w życie innych, tym bardziej, że mają wiele swoich problemów. :?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi