Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Napięcie w ciele! Za dużo tej złości! Chętnie się podzielę, jak komuś brakuje :D

Wkurza mnie jeszcze, że bateria do telefonu, którą zamówiłam w zeszłym tygodniu miała w tym być już do odbioru, a ludzie z serwisu, którzy obiecali odezwać się na początku tego tygodnia nadal tego nie zrobili, a jak zadzwoniłam do nich, powiedzieli, że w ogóle zapomnieli o moim zamówieniu :evil:

"Szczerość może nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale na pewno da Ci tych właściwych"

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głąby z serwisu zresetowały mi cały telefon i nie mam na nim moich zapisanych programów, po prostu niczego. Tak to jest, jak odda się coś ważnego obcym gnojom. Zawsze coś zniszczą, albo usuną. :evil::evil:

"Szczerość może nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale na pewno da Ci tych właściwych"

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, o jezu, ale to jednak nie jest ich rzecz, więc nie mieli prawa robić czegoś, o co ich nie prosiłam. W ogóle nie wyraziłam zgody na wyjęcie karty pamięci, a te gnoje i tak to zrobiły. To jest po prostu niedopuszczalne. Każdy by się wściekł, gdyby stracił wszystkie zdjęcia, tysiące piosenek, tapety, gry, kontakty. No, po prostu wszystko. Nie przyjmuję od nich żadnych argumentów. Żałuję, że w ogóle im go dałam. Miałam jedynie rozlaną baterię i tylko ją chciałam wymienić. Wiedziałam, żeby obcym nie zostawiać wartościowych przedmiotów, bo ludzie to takie głąby, że wszystko co nie ich, to zniszczą.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinterTea, też miałam rozlaną baterię, ale zanim oddałam tel. do serwisu zapisałam sobie wszystko co miałam z karty pamięci i tel. Kiedy dostałam tel. był całkowicie wyczyszczony. Nic na to nie poradzisz, możesz się tylko wkurzać, ale stoi za nimi Regulamin, którego i tak większość z nas nie czyta :bezradny: Podobnie jest z laptopami - nieważne czego dotyczy usterka, pamięć może zostać całkowicie wyczyszczona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałam im, że proszę o nie wyjmowanie karty pamięci. Do wymiany baterii nie jest to raczej potrzebne, a głąby wyjęły. Chciałam dostać jedynie nową baterię i nic więcej.

Ta sytuacja potwierdza tylko moje przekonanie, że ludziom nie można ufać.

magnolia84, na nic mi Twoje argumenty, bo straconych aplikacji nic nie zwróci.

Ku*wa, byłyby na telefonie, gdyby w nim nie grzebali. Co za fi*ty.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że z jednymi użytkownikami się cacka i ugłaskuje za przewinienia, a drugich się zjeżdża za coś wręcz przeciwnego kierując się chyba osobistym uprzedzeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, trochę, ale odpuściłam. Na niektóre przypadki szkoda mi mojego cennego czasu. Nie mam już wpływu na to, co zrobili. Powoli sama doprowadzę mój telefon do porządku.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinterTea, w serwisie zwykle aktualizują oprogramowanie, co wiąże się z utratą danych. Kartę pamięci wyjmuje się przed oddaniem telefonu. ;)

Wkurza mnie, że święta są już tak blisko. Znów trzeba będzie udawać radość i siedzieć z rodziną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, to wina durnego serwisu, zrobili coś o co ich nie prosiłam, bo zresetowali cały program, a ja chcialam tylko nową baterię. Nie popsuł mi się telefon, więc nie rozumiem jakim prawem gnoje to zrobili. Zresztą ten temat już jest zamknięty i nie potrzebuje Waszych komentarzy do tego. Jestem wkurwiona już z innego powodu, a ludzie tylko mnie drażnią. Każdemu bym przywaliła.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, myślisz, że to takie proste? Jestem impulsywna do granic możliwości. Nigdy nie będę opanowana. Nikt Ci nie karze mnie komentować, ani zwracać uwagi na moje wpisy.

bonsai, zapraszam :)

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, skoro nic Ci nie zrobiłam, to czym się przejmujesz? Jak widać to ja mam problem, bo lubię atakować innych- czy to w necie, czy na żywo. Gdybym mogła każdemu bym przywaliła w ryj, bo przecież jestem zła i niedobra. Tyle ode mnie w tym temacie.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinterTea, w dodatku czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :? Napisałam, że to JA nic Ci nie zrobiłam, a Ty się do mnie rzucasz. Też mam problemy z negatywnymi emocjami, ale staram się nad nimi panować, bo inaczej dawno miałabym tu perm bana, a w realu niejedną sprawę sądową. EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, wow, jedna pomyłka i od razu nie potrafię czytać ze zrozumieniem. No, no, no... ale nowości się o sobie dowiaduję. Każdy może się pomylić.

To dobrze, staraj się panować, ale niepotrzebnie sie przejęłaś tym co napisalam. Burzysz sie, jakbym co najmniej Cie zbluzgała.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, dla kogo zbędne, dla tego zbędne. Moje emocje będę wyrażała, kiedy tylko uznam, że mi to potrzebne.

Nie chce mi się już zaśmiecać tego tematu. Jak coś jeszcze chcesz mi uświadomić, to zapraszam na pw. Nie wiem jednak, czy jest sens.

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi