Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, a miałabym spokój z nerwicą natręctw. Trzeba widziec korzyści ;) a może to glejak :?::bezradny:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrana tego czegoś z Austrii na Eurowizji i ewidentyny podtekst polityczny w tym konkursie. Dno!

Nic tylko wyemigrować z tej "poprawnej politycznie" Europy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrana tego czegoś z Austrii na Eurowizji i ewidentyny podtekst polityczny w tym konkursie. Dno!

A mnie wkurzają takie właśnie teksty. "To coś" jest człowiekiem, który nic Ci nie zrobił. W sprawie emigracji - to chyba nie problem, prawda? Kupujesz bilet, wsiadasz w samolot i wioo, proponuję wybrać te niepoprawne politycznie, mało tolerancyjne kraje w Afryce bądź Azji. Tak dla odmiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam podejrzewam ze konkurs mógłbyc ustawiony by kobieta z broda wygrała. Wiadomo wszystko dla promocji pseudo "tolerancji" no i oczywiście genderyzmu.

Mnie tez to wkurza.

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wkurzają takie właśnie teksty. "To coś" jest człowiekiem, który nic Ci nie zrobił. W sprawie emigracji - to chyba nie problem, prawda? Kupujesz bilet, wsiadasz w samolot i wioo, proponuję wybrać te niepoprawne politycznie, mało tolerancyjne kraje w Afryce bądź Azji. Tak dla odmiany.

jesli kogos wkurzaja takie rzeczy to ino wspolczuc serio polecam wyrzucic tv i cieszyc sie spokojem

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nefretete1, też mnie to wkurza, nawet bardzo. ;)

Wkurza mnie antena w pokoju, która powinna wisieć na zewnątrz.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jak bardzo nie byłbym pewny swoich umiejętności zawodowych, to mój szef zawsze znajdzie taką kombinację słów żeby jednym zdaniem zbić mnie z tropu i strącić w odmęty rozmyślań nad tym że może jednak nic nie umiem i nie nadaję się do żadnej roboty, do życia, do czego-kurva-kolwiek.

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie brak dystansu do własnej osoby i jak ktoś nie umie się śmiac z samego siebie.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi