Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

1. Śmierdzące żule z poobijanymi mordami w autobusie. W dodatku siadający koło normalnych ludzi (a potem ktoś nieświadomie siada tam, gdzie taki syfiarz). :x Ten odór niemycia się od XX miesięcy roznosił się po całym autobusie. W ogóle powinni mieć zakaz wsiadania do komunikacji miejskiej! :evil:

2. W sklepach są tylko albo brzydkie, wygniecione i wypłowiałe kurtki, albo za drogie. Albo jedno i drugie. Nie mam w czym chodzić, a w zimowej mi już za gorąco. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. W sklepach są tylko albo brzydkie, wygniecione i wypłowiałe kurtki, albo za drogie. Albo jedno i drugie. Nie mam w czym chodzić, a w zimowej mi już za gorąco. :why:

No właśnie mam ten sam problem. Wbijam wczoraj do mohito i owszem, są śliczne kurteczki. Tylko skąd tu wziąć 200zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Indifference1, dla mnie w takich sklepach za drogo... ;/ Wszędzie za drogo... ;/ Mogę liczyć najwyżej na zniszczonego śmiecia z lumpeksu albo chińskiego z bazaru.

Edytowane przez SmutnaTęcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ja z croppa mam sweterek, który się trochę potargał, rozciągnął i ogólnie wygląda jakoś gorzej, koledze się rozwaliły buty (nie dostał nowych ani zwrotu kasy tylko kartę upominkową) i mam spodnie, które się rozciągnęły i mi z tyłka spadają. Ogólnie widać, że to takie byle co w tym sklepie. Z bershki mam 2 bluzki z czego jedna się kompletnie rozwaliła. Reszta sklepów raczej spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indifference1, głównie płaci sie za markę niż towar więc dlatego , jakoś jest kiepska , chociaż powiem , że w Zarze mają solidne rzeczy ale cena wygórowana

Aurora92, ja w większości sklepów z wyższej półki widzę rzeczy które są paskudne , ładniejsze ubrania można kupić na rynku jakimś za mniejszą kasę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od początku grudnia odbieram przynajmniej jeden telefon dziennie z hasłem „mam dla Pana świetną ofertę”. Mówię, że nie jestem zainteresowany. Nie rozumieją. Napastują mnie tekstami „mam już dla Pana przygotowaną do wysyłki Xperię XYZ z hydromasażem i obciągarką, kurier tylko czeka na adres”. :twisted:

Odpowiadam, że nie mam dzisiaj urodzin, a gwiazdka niedawno była, więc niech wprost powie, że chce mi ją sprzedać, to w spokoju ducha będę mógł się rozłączyć. Nie pomaga.

Oni recytują formułkę, ja recytuję formułkę i rozłączamy się ze zmarnowaną minutą życia, którą moglibyśmy poświęcić na dłubanie w uchu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi