Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, wstawaj,szkoda dnia! u Ciebie też jest wiosenna pogoda?

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi aż się nie chce siedzieć w pracy,chętnie bym poszła na spacer

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, spacer 10min na dworzec a przystanek później mam pod domem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zażywam Mirtagen :P

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pije kawe, słucham radia i czekam az pies się obudzi :pirate:

-- 17 sty 2015, 07:09 --

i kasuje foty z fejsa

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuję pomalować oczy i usta. Dawno tego nie robiłam. Teraz robię to dla mężczyzny, z którym mam się spotkać wieczorem i już się stresuję :zonk: Ciekawe czy mogę się jeszcze podobać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, zanim zaczęłam się malować oglądałam filmiki na youtubie jak się malować.

chyba z miesiąc albo dłużej. myślę że mi to bardzo pomogło i nie popełniłam jakichś zasadniczych błędów.

bardzo lubiłąm swego czasu oglądać takie filmiki :-) więc polecam jak by co na zabicie czasu :-)

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedna połowa mojego mózgu kombinuje co mi się psuje w lapku, bo nagle zaczął jakby wariować (chyba że ma to po właścicielu) a druga połowa ma ochotę na drzemkę. Nie wiem której dać dziś pierwszeństwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi