Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, bo ja wiem, czy to się tak wrzyna... Nie zauważyłam u Bory żadnych śladów po kolczatce ani drapania w tych okolicach czy jakichkolwiek zmian...

Psy sobie nawzajem przy zabawie zadają większy ból niż taka kolczatka.

A poza tym to z tego co zauważyłam psa znacznie bardziej od kolczatki unieszczęśliwia siedzenie w domu w samotności przez 8 godzin. A to jest normalne i tego się nikt nie czepia (zwłaszcza, że raczej nie da się temu zapobiec).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

unieszczęśliwia siedzenie w domu w samotności przez 8 godzin.

czy ja wiem? Jeśli pies jest odpowiednio wybiegany idzie spać i tyle. Jeszcze jest taki wynalazek jak kong dzięki któremu mój pies który kiedyś miał lęk separacyjny teraz merda ogonem jak wychodzę bo wie że dostanie na godzinę coś dobrego. :mrgreen: A druga sunia rodziców idzie spać na wszystkich łóżkach po kolei. :mrgreen: Ale tego akurat nie da się uniknąć bo nikt by nie mógł mieć psa..A z kolczatki można zrezygnować bez problemu. :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., a to znowu wina człowieka. ;) Moja psica wyła jak wychodziłam nawet na 5min. Była to moja wina bo nie była uczona od małego. Na szczęście udało mi się jakoś ją tego oduczyć choć zajęło nam to pół roku...:) Nie wiem co to za dyskusja jak ludzie się ze sobą zgadzają zawsze, no ale ok. ;)

Dobranoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzam się. :evil: To ,że ten debil wrzuca te fotki to raz, a komentarze to 2. Nawet jeśli ktoś z modów jest zalogowany , nie znaczy ,że siedzi i pilnuje 24 na dobę. Ja się loguję na forum z z automatu , ale nie siedzę tu 24 h na dobę, mam też inne życie, więc proszę o wyrozumiałość i powstrzymanie się od komentarzy :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Sama mówiłaś ,że ja piękna, więc mi nie zaszkodzi :mrgreen:

Wnusia jest cudowna, biega i rozrabia , papla po swojemu jak najęta, mamy małe urwanie głowy , ale jest super :D Zdjęcia na FB pewnie widujesz.

Co u Ciebie? Bo wiem ,że wyszłaś ze szpitala, jakiś czas temu i jak się teraz czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, no wlasnie, uroda niesamowita to proszę tu bez złości! :)

Ah, weszłam sobie i Ją pooglądałąm. fantastyczną masz wniusie, co za słodki Maluszek!!! Idzie się zakochać w samych zdjęciach! :))

Ja no wyszłam ze szpitala, powoli sobie organizuje zajęcia i nadrabiam zaległości. Nadal mam różne skoki i fazy, ale już czuję, że się stabilizuję.

a Ty piękna, jak tam się czujesz?:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Dzięki ;)

Kochana nie jest źle, leki w miarę działają więc nie narzekam, bywają spadki ale nie zapeszając ostatnio dużo rzadziej,. Trochę spraw się poukładało więc to też sprzyja. Mam nadzieję ,że u Ciebie też tak będzie, kiedy robimy zlot? ;)

-- 12 lis 2012, 02:42 --

Powietrzny Kowal, Ja tu tylko sprzątam, ;);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się nad swoją przyszłością... chciałabym uciec z tego domu, coraz poważniej myślę o internacie... tylko i tak teraz mnie nigdzie już nie przyjmą, dopiero pewnie w przyszły roku, ale... warto o tym pomyśleć. no i tak sobie myślę o. ;)

poza tym siedzę na forum i na 100 innych stronach, słucham muzyki i powinnam pójść już dawno spać, ale myśli znów nie odchodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi