Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, shadow_no napisał(a):

@czarna rzodkiew zdrówka

Dzięki.

Wyszłam jednak wczoraj na te rolki. Uciekłam od swoich spraw. Zakleiłam rany, obandażowałam kolano, nałożyłam ochraniacz i zrobiłam 40 km. Dobrze mi się jeździło, chwilami tylko piekło kolano, ale nic się nie pogorszyło. 

Teraz kawa, kupa, komputer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Dzięki.

Wyszłam jednak wczoraj na te rolki. Uciekłam od swoich spraw. Zakleiłam rany, obandażowałam kolano, nałożyłam ochraniacz i zrobiłam 40 km. Dobrze mi się jeździło, chwilami tylko piekło kolano, ale nic się nie pogorszyło. 

Zazdro. Obawiam się, że nie wrócę na rolki ale cieszę się, że Tobie idzie tak sprawnie 🙂

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Dzięki.

40 km na rolkach? O kurfa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham sobie muzyki i trenuje perkusje.

Babcia chce, zebym z nią jechał na cmentarz, a ja już nie mogę na nią patrzeć. Wszyscy mnie wkurzają ostatnio. Chciałbym teraz być w Anglii i relaks na sauna, a nie codziennie babka i non stop to samo, wariuje już w tej Polsce. Niedługo chyba wyląduję w psychiatryku. Jeszcze miesiąc się muszę męczyć w tym kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham sobie muzyki relaksującej i gram na padach treningowych do trenowania perkusji. :D Trochę relaks, głowa musi odpocząć od gier online i interakcji z ludźmi, czasem nie daje rady.

Dobrze, że można sobie włączyć muzykę, popukać trochę w pady i jakoś się zrelaksować. Ciekawe czy jeszcze kiedyś mogę być dobry. Może uda mi się w UK znowu wylądować w jazz klubie i zagrać z muzykami przed tłumem ludzi, oni mnie zawsze weryfikują :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi