Skocz do zawartości
Nerwica.com

ESCITALOPRAM(Aciprex, ApoExcitaxin ORO, Betesda, Depralin, Depralin ODT, Elicea, Elicea Q-Tab, Escipram, Escitalopram Actavis/ Aurovitas/ Bluefish/ Genoptim, Escitil, Lexapro, Mozarin, Mozarin Swift, Nexpram, Oroes, Pralex, Pramatis, Symescital)

Martka

Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      251
    • Nie
      122
    • Zaszkodził
      59

Rekomendowane odpowiedzi

He he w tym poważnym życiu należy się trochę odskoczni bo zwariować można

-- 09 lut 2014, 19:55 --

Różnie to bywa..nie ma co narzekać, gorzej jest z atmosferą w pracy..właśnie wracam jutro do rzeczywistości także ja również proszę o zdrowaśki, jak któraś z forumowiczek

-- 09 lut 2014, 19:56 --

Różnie to bywa..nie ma co narzekać, gorzej jest z atmosferą w pracy..właśnie wracam jutro do rzeczywistości także ja również proszę o zdrowaśki, jak któraś z forumowiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gówno przejechane i jeszcze ciągnięte na oponie kilka metrów i pozostawione ssame sobie...teraz jestem silniejsza, zobaczymy zweryfikuje ten stan najblizszy tydzień

-- 09 lut 2014, 20:03 --

1 i 2 dzień 2.5 mg od 3 do8 5mg i od8 10mg a dziś jest..19 dzień :-) za 2 tyg wizyta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdole, tak mnie mdli, że to już nie jest zabawne :roll:. Co ciekawe czułem się w miarę "nieźle" dzisiaj przez jakiś czas. Wstałem bez tej szarpaniny myśli ale to raczej skutek uboczny działania leków i tak sobie poszedłem na spacerek i było nawet fajnie, takie pozytywne otępienie, zero drażliwości i tych wiecznych bezcelowych rozmyślań...ale do czasu pojawienia się kolejnych mdłości i czasem nawet zawrotów.

Kurde i jak ja mam cokolwiek tutaj zrobić, tak źle i tak do dupy. Jak tak ma to wyglądać, przez najbliższe tygodnie to się zastanawiam czy to faszerowanie się ma w ogóle większy sens. To się trochę w pale nie mieści, mamy XXI w. a ta cała medycyna konwencjonalna to chyba jest jeszcze w XIX w., no ja pierdole, jeszcze trochę i zaczynam wierzyć w te teorie spiskowe o trzepaniu kasy na chorych przez przemysł farmaceutyczny, szczególnie w odniesieniu do psychotropów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi