Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

aree1987, inaczej nie możemy Cię poznać, skoro nie piszesz nic o sobie. No sam pomyśl.

Czytam co piszesz, opisujesz swoje stany emocjonalne, dla mnie to jest tak znajome, że aż przewidywalne nie będę się powielał. ;) Ale w żadnym wypadku mi to nie przeszkadza piszcie sobie do woli. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu tak jak napisała Korba albo poprostu pozwól im być, ale nie walcz z nimi tylko je poprostu obserwuj. Skoro one są to znaczy że musi tak być w danym momencie, trzeba nauczyć się z nimi zyć, im mniej bedziesz z nimi walczyła, tym mniej będą Cię atakować i skłaniac do głupiich rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, Ty przecież też możesz o tym pisać; mam Cię wyręczać? :mrgreen:

[Dodane po edycji:]

Basiu tak jak napisała Korba albo poprostu pozwól im być, ale nie walcz z nimi tylko je poprostu obserwuj. Skoro one są to znaczy że musi tak być w danym momencie, trzeba nauczyć się z nimi zyć, im mniej bedziesz z nimi walczyła, tym mniej będą Cię atakować i skłaniac do głupiich rzeczy.

to ja poproszę żeby na chwilę obecną ktoś związał mi ręce. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Dodane po edycji:]

to ja poproszę żeby na chwilę obecną ktoś związał mi ręce. :-|

Oglądałaś może film "Sekretarka", tam jest jak ona wrzuca to wszystko do rzeki, nie myslałaś że czas sie z tym rozprawić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śnieżka*, ten http://www.filmweb.pl/Sekretarka ?

Nie oglądałam.

Czy myślałam... jasne, że myślalam. Tyle że od samego myślenia nic się nie zmienia.

Ale mówiłem, że nie chce bo w żaden sposób mi to nie będzie służyć. :)

No to się nie dziw że nikt o Tobie nie może nic powiedzieć. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, masz stwierdzonego bordera?

Wiesz moja terapetuka za chiny nie poda mi diagnozy, bo i tak mi powiedziala ze manipuluje wszystkim, ostatnio powiedzialem jej, że wiem jaki typ zaburzenia osobowości mam a ona nawet nie dociekała co tylko spytała mi się czy czuje się przez to lepiej. Takze tak i nie.

Jakkolowiek żadne inne mi nie pasuje a chwiejne emocjonalnie w 100% może z jakąs domieszką histronicznego..

A Ty jaką masz diagnoze na wypisie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, na karcie wstępnej mam f36 (wtf? :lol: ), f38 i f60.

czekam na wypis z terapii, podejrzewam że tam będzie dokładniejsza diagnoza niż samo "zaburzenia osobowości".

No ale pewnie coś czujesz co to może byc piszesz jak border właściwie. Autoagresja z kolei wystepuje tylko w borderze ale też w psychopacie i schizofrenii.. Nie wiem ale ja Ci diagnozy nie bede stawiał. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, schizofrenii to raczej nie mam... chociaż każdy schizofrenik również zaprzecza.

To może być border ale i nie musi...........

A teraz w ogóle mi głupio że się tak wbiłam z tematem i narobiłam krzyku i zachciałam żeby wszyscy reagowali właśnie TERAZ, ZARAZ.

Jednocześnie nadal pragnę tej uwagi...

Nadal mną telepie i bardzo kusi żeby pójść po tę żyletkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz w ogóle mi głupio że się tak wbiłam z tematem i narobiłam krzyku i zachciałam żeby wszyscy reagowali właśnie TERAZ, ZARAZ.

Powiem szczerzę, że mi też głupio bo Ci trochę pozazdrościłem tej uwagi. :roll: I sie zaczałem czepiać nie wiem sam czego. :P

No właśnie nie tylko Ty. :)

Weź przestań teraz to idz spać już a rano całkiem inaczej bedziesz o tym myśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerzę, że mi też głupio bo Ci trochę pozazdrościłem tej uwagi. :roll: I sie zaczałem czepiać nie wiem sam czego. :P

No właśnie nie tylko Ty. :)

Weź przestań teraz to idz spać już a rano całkiem inaczej bedziesz o tym myśleć.

:lol:

a jak ciężko jest się do tego wymagania i lubienia uwagi przyznać, co nie?

łyknęłam podwójną dawkę prochów pół godziny temu i nic..........

No i mam myślówę.

Paranoja, , jeśli wtedy skupiałam na sobie uwagę to całkowicie nieświadomie.. Nie rozumiałam też o co wtedy było tyle zamieszania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

a jak ciężko jest się do tego wymagania i lubienia uwagi przyznać, co nie?

łyknęłam podwójną dawkę prochów pół godziny temu i nic..........

No i mam myślówę.

Dokładnie, niestety często też sobą za to gardzę, taki pieprzony egocentryk pępek świata. :(

A co dobrego bierzesz? Zaraz pewnie Cie zmorzy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.