Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

A jeśli tak sprawa wygląda to nie wnikam. Ale ta nazwa jej pasowała bo kiedyś napisała że fajna nazwa 

nie wiem jak Elciaa nie będę się za nią wypowiadać xddd ale dla mnie to by było psycho

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No ale jest regulamin że nazwa musi być adekwatna do płci? Przecież to dyskryminacja xd

Ale ja zmieniłem mu nick przecież i dodałem to e bo później miało być tylko e dodane ocb

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ale ja zmieniłem mu nick przecież i dodałem to e bo później miało być tylko e dodane ocb

O to że ci litanie napisał że chce Elciaa❤ Ty mu na to a czemu znowu zmienia nazwę jak pokemon A on wtedy speszony że może być tylko drugie e, ale dalej litania że zależy na tej drugiej nazwie. A Ty mu zmieniasz tylko e i teraz pytasz o co biega. Niefajne to, jeśli i tak już robisz edycję nazwy 

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

O to że ci litanie napisał że chce Elciaa❤ Ty mu na to a czemu znowu zmienia nazwę jak pokemon A on wtedy speszony że może być tylko drugie e, ale dalej litania że zależy na tej drugiej nazwie. A Ty mu zmieniasz tylko e i teraz pytasz o co biega. Niefajne to, jeśli i tak już robisz edycję nazwy 

Elciaa jest zajęte przez Elciaa. Tam na drugim forum wiem, że tak robią, że się rejestrują pod tymi samymi nickami nawzajem ale wg mnie to za duży bałagan tworzyłoby tutaj. Ja nigdy nie byłem za zmianą nicków w ogóle ale jak już jest to niech przynajmniej będzie wiadomo kto jest kto.

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Niefajne to, jeśli i tak już robisz edycję nazwy 

Robię ale się nie cieszę

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, KochamElciee napisał(a):

Nie no, może być też KochamElciee

Bo taki miałem kiedyś nick na kafeteria, bo Elciaa to Elciaa, więc jak można dodać literę to KochamElciee, ale niedawno sobie na innym forum zrobiłem nick Elciaa ❤️(<.3 bez .) ale już mi zablokowali konto, a Elciaa napisała, że ładny nick, więc myślałem, że jeśli tutaj taki będę miał, to Elcii trochę humor się może poprawi? Bo KochamElcie to niewiadomo którą do końca, bo Elci jest wiele, a Elciaa jest tylko jedna. :D Tak myślę.

Ale nie jest to konieczne, dlatego pytam. 🙂 Dzięki.

Jak mi się miło zrobiło naprawdę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Elciaa jest zajęte przez Elciaa. Tam na drugim forum wiem, że tak robią, że się rejestrują pod tymi samymi nickami nawzajem ale wg mnie to za duży bałagan tworzyłoby tutaj. Ja nigdy nie byłem za zmianą nicków w ogóle ale jak już jest to niech przynajmniej będzie wiadomo kto jest kto.

"@Elciaa<3" jest wolne przecież 

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Robię ale się nie cieszę

To dodatkowa praca a tej nigdy za wiele u pracoholika

🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jest spoko, bo wcześniej KochamElcie było z błędem, bo powinno było być KochamElciee, bo nick Elciaa, to teraz wiadomo, o kogo chodzi.

A Elciaa ❤️ to faktycznie może być, że nick żeński i serduszko dodane, ale przynajmniej jest już poprawnie, jak powinno było być od samego początku. Myślę, że jest spoko, i nie ma sensu drążyć. 🙂 

Wcześniej było KochamBabkęBożą :D Pamiętam.

Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi