Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalja napisał(a):

Zdradzasz jaka miałeś nazwę

Ty nie miałeś kiedyś zdjęcia fajnego pieska 

Tak, miałem długo pieska w avatarze, ale wróciłem do starego :D Co do konta to było tak, że w 2019 dostałem bana od Exodusa. Potem usunąłem konto. 

Ale zachciało mi się wrócić, mniej ważna była dla mnie nazwa konta, liczył się dla mnie rok dołączenia do forum - 2016. Poprosiłem Lilith czy nie ma czasem konta z 2016 (admini mają takie konta, do testów, sprawdzania różnych rzeczy itd.). Dostałem w 2019 od adminki konto z 2016 roku, zmieniłem nazwę na Liber8 i tak już zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8 z tą różnicą, że jak konto jest usunięte, to nawet administrator nie pomoże. Po prostu trwale ulatuje w niebyt i nie można go przywrócić. Twoje konto zapewne nie było usunięte, tylko miało bana - albo coś takiego. Musiało po prostu istnieć, zablokowane co najwyżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Exodus pamiętam go trzymał reżim

On też miał fajnego awatara chyba najdajniejszego, ale drugi jest twój piesek u mnie xd

Exodus pamiętam go trzymał reżim

On też miał fajnego awatara chyba najdajniejszego, ale drugi jest twój piesek u mnie xd

46 minut temu, Dryagan napisał(a):

@Liber8 z tą różnicą, że jak konto jest usunięte, to nawet administrator nie pomoże. Po prostu trwale ulatuje w niebyt i nie można go przywrócić. Twoje konto zapewne nie było usunięte, tylko miało bana - albo coś takiego. Musiało po prostu istnieć, zablokowane co najwyżej

No a bana mu zdjąć nie było łatwiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalja napisał(a):

No a bana mu zdjąć nie było łatwiej?

@Dalja, po banie, szybko mnie odbanowano. Mogłem dalej pisać, ale wolałem usunąć konto. Więc usunąłem. Moje wszystkie tematy i posty z pierwotnego konta pozostały i nadal są na forum, tylko, że widnieją pod nazwą "gość". Przeważnie coś pisałem w socjologii i wrzucałem jakieś artykuły.

Także konto zostało usunięte, ale posty i tematy nadal tu są 😏

Przejrzałem sobie socjologię i wspomnienia wróciły 🫣 Wrzucam pod spodem kilka moich tematów i jednocześnie mam pytanie techniczne do adminów @Dryagan @Illi czy dałoby się połączyć konto to na którym teraz jestem, z tym które miałem wcześniej? Czyli obecne konto Liber8 trzeba by z tamtym starym Liberem8 sprzed 2019? Pewnie się nie da ale zapytać nie zaszkodzi :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8 takie konto nie istnieje - sam piszesz, że zostało usunięte. Nie ma z czym połączyć. Tak jak pisałem wyżej - można połączyć konta, wybrać nową nazwę, zrobić różne rzeczy - ale pod warunkiem, że konto nie zostało trwale usunięte. W Twoim przypadku tak się stało. Zostały posty bez możliwości identyfikacji z użytkownikiem (=gość), nie są połączone z niczym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi