Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

jak się rozpisał:P

no fakt tu na multi chyba duela się nie da,ale juz w 4osy chyba można zagrać

nie ma problemu zeby ogarnąć wszystko po angolskiemu?

Wczułem się kutwa! Da się chyba i w dwójkę, tylko wiadomo, że to bardziej ma sens jako kooperacja jakimiś krajami, byciu w sojuszu, może i unii personalnej- to jest kurde niezłe! dynastia Reibenów zajęła tron dynastii buków i bukowie nie mogę działać na niekorzyść Reibenów 8)

W zasadzie to imho im więcej ludzi gra największymi krajami z Europy tym lepiej ale wiadomo, że trzeba wziąć pod uwagę połączenie między graczami.

Angielski jest prosty, parę może specyficznych mniej znanych słów, są już duże tutoriale i wiki w necie, wyjaśniające każdy szczegół (wiki) dużo nawet zbędnych żeby grać dobrze, takie ciekawostki bardziej czemu tak coś działa w mechanice rozgrywki a nie inaczej, efekt i co na co wpływa jest łatwe do ogarnięcia, tutorial w grze jest bardzo podstawowy, szybko go przejść i pograć z doradcę tutorial cz. 3 Hiszpanią przez pewien czas. Zresztą jakbyś mnie pytał to bym Ci odpowiedział Buko I Moczymordo :pirate:

-- 12 sty 2014, 03:34 --

wieslawpas, kup EU IV i w trójkę podbijemy Rosję ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy za dużo :>

-- 12 sty 2014, 04:07 --

imho ale to pierwsza gra jaką kupiłem od kilku lat

-- 12 sty 2014, 04:09 --

na allegro 60 zł np., jakiego masz pc Wiesiu, grywasz/łeś w strategię na pc?

-- 12 sty 2014, 04:15 --

kto spędzi ze mną noc? jestem miłym i wyrozumiałym pojebem.

-- 12 sty 2014, 04:27 --

ja pierdoleeee...jutro po ban do Kestrela i gumowym młotkiem co godzinę w głowę jak nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na zajęciach z infy, ogólnie to się dobrze bawiłem, ale z drugiej strony z tego zmęczenia nasiliły mi się objawy, a Ty co wydziwiałaś dzisiaj?

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, To nie lepiej zarzucić jakieś lekarstwo na noc? mój kumpel mi się dzisiaj zwierzył, że bierze prochy uspokajające na noc. W sumie mnie też by się przydały na jakieś trudne momenty.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.