Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, dobrze, ale dziś je porzuciłam dla mopa i odkurzacza :yeah:

hasacz, gram tylko na nerwach :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ja nie jestem dobrze zbudowany-mam mase miesniowa i co prawda robilem rzezbe i klatka juz byla niezla, ale uszkodzilem reke w listopadzie i szlag trafil wszystko. Dziewczyny mowia, zem brzydki. Najlepszy chlopak to taki co ma mop na glowie, jest chudy i ma przy tym z 10-15 cm w bicku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się zakochałem w Snejana ale nie mów jej o tym, ciiiiiiiiii.

ludzie , ale wy macie fazy :D wystarczy się przejść do klubu gdzie jest 10 ( jak nie więcej ) takich Snejan, :P

Snejana, no i to mnie właśnie martwi ( i boli ) :D trudno trzeba liczyć , że się siostra zlituje :P

anonus, chodzi ci o fryzury a'la Justin Bieber ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Najlepszy chlopak to taki co ma mop na glowie...

anonus, to tak jak ja?

Z tego co wiem, to na forum parę dziewczyn powiedziało, ze całkiem niezłe ciacho z Ciebie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

gdzie jest 10 ( jak nie więcej ) takich Snejan

zaraz wyciagne wałek, ja jestem jedyna w swoim rodzaju :evil: i jak brat liczy, że ja sie kiedys zlituje? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

zaraz wyciagne wałek, ja jestem jedyna w swoim rodzaju

chodziło mi bardziej o to , że 10 takich dziewczyn którymi się równie zachwycą jak siostrą , a nie dokładnie takich samych 8) no liczę , ale powoli nadzieja umiera :-|

Mop to dluzsze wlosy dookola glowy

Jak mężczyzna pójdzie do stylisty fryzur np albo kosmetyczki to pedał , jak założy rurki to pedał ( sam często w nich łażę :P ) dla mnie to tylko stereotypy ;) ... no ale hipsterzy to przesada :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, jeszcze niedawno miałem włosy do polowy pleców ;) A z tymi dziewczynami to tajemnica:P ale podobasz się dziewczyną, powaga!

kapseicyna, i dobrze, mnie się należy bać

Snejana, to znaczy, ze nie będziesz dobra dla mnie? :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, odjechany jest ten film! dobre są te sceny jak zabijaja ludzi a potem sobie rozmawiają jakby nigdy nic :D i ta rozpierducha w więzieniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.