Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no bo to co zabronione zawsze kusi :P brat to sobie musi czymś zastąpić :P

Nameless, ja też mam dobry metabolizm, high five :D

Kiya, co jadłaś?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nameless, sama go sobię niszczę niezdrowo jedząc, wiec cieszę się póki jest :P

-- 22 sty 2013, 01:37 --

Kiya, no to zmienia postać rzeczy :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a co lekarz mówił o paleniu? :P Btw. co to za wymiana: najadł się brat słodyczy i pali to nie jest wymiana :P

-- 22 sty 2013, 01:42 --

Nameless, niezdrowo jedząc. Niezdrowe rzeczy czasem też, ale to w granicach normy.

Mara_, Ja mam prawie co noc płomienny romans z jedzeniem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

to co ja będę miał z tego życia ?

zdrowie :P

I oj tam od razu wszystkiego sobie odmawiać... O alkoholu nic nie mówił? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dobranoc :D

Tomcio Nerwica, znalazl się lekarz z powołania... a brat wszystkie zakazy łamie oczywiście jak to brat :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.