Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, mówię na własnym przykładzie,teraz nie czuć konsekwencji,ale za pare lat owszem

Oczywiście nie mówie tu o normalnym jedzeniu, a o wpierdalaniu niezdrowego żarła na umór.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, jestem (powiedzmy "eks") anorektyczką/bulimiczką a to nieco zmienia postać rzeczy co do maca pod nosem ;)

Dziecioki miłe lecę do męża mego bo na mnie spogląda co i raz z wyrka i już bidny się do piesków przytula, taka jestem niedobra, o.

Miłej rozmowy, i do zobaczenia jutro. :papa:

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wiesz, zawsze mozesz zrzucić, nic nie stoi na przeszkodzie w zasadzie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

wydziwiasz ja się staram, a brat co? narzeka tylko! phi. I jeszcze mi mówi, że to ja narzekam

trzeba czasem ponarzekać nawet jak nie ma powodu ... od razu lżej na duszy :P

ja tu chyba kogoś na odwyk wyślę bo potem jest gadanie, że kasy nie ma

po co ja to mówiłem :P ... siostra tak mnie nauczyła :roll::D

chojrakowa, to może lepiej spróbować z elektronicznym ? :D teraz są w modzie i pomagają ograniczyć z tego co słyszałem , nie wiem jak z rzuceniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa,

jestem (powiedzmy "eks") anorektyczką/bulimiczką a to nieco zmienia postać rzeczy co do maca pod nosem

ja też, a chciałabym maca pod nosem ;):D

dobranoc :papa:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, :papa:

Tomcio Nerwica,

trzeba czasem ponarzekać nawet jak nie ma powodu ... od razu lżej na duszy

ok.. to prawda akurat :mrgreen: tylko czemu zawsze na mnie brat narzeka :roll:

po co ja to mówiłem ... siostra tak mnie nauczyła

phi, to brat mnie nauczył! przez brata w ogole palę, bo mnie ciągle brat stresuje :P

-- 10 sty 2013, 00:26 --

Saiga, nie, bo w sumie ja nie chce rzucać... :roll:

-- 10 sty 2013, 00:27 --

anonus, musisz sie bardziej rzucać w oczy :P Moze ustaw sobie jakis awatar to bedziesz bardziej widoczny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie... Pan Reklama to facet Pindy, nie mozna Cie z nim pomylić :P a serio, przez to Twoje posty są mniejsze i łatwiej je przeoczyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To zmienia postać rzeczy.

No i jeszcze jedna rzecz, bycie spasioną świnią, a palaczem,to drugie jest znacznie mniej kłopotliwe w codzienności..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, czasem wręcz ułatwia kontakty między ludzkie :D i odstresowuje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ok.. to prawda akurat tylko czemu zawsze na mnie brat narzeka

to samo pytanie mogę zadać siostrze :P a na kogo mam narzekać na sąsiada ? na p.Irenkę ? zresztą lubię też w ten sposób siostrze dokuczać :D

phi, to brat mnie nauczył! przez brata w ogole palę, bo mnie ciągle brat stresuje

teraz to siostra głupoty opowiada :P to siostra mnie nauczyła i ja siostra stresuję ? :P jest na odwrót :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja bratu dokuczam i na niego narzekam, bo go baaardzo lubię wkurzać, bo jestem zła i niedobra

na sąsiada nie ma co narzekać, bo on nie nie robi całymi dniami :roll: na panią Irenkę też nie, bo jakby się tak dowiedziała.... strach pomyśleć

teraz to siostra głupoty opowiada

ale przecież brat mnie stresuje no :bezradny:

-- 10 sty 2013, 00:41 --

anonus, powodzenia i dobranoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no na sąsiada nie będę narzekał , bo się ze mną jedzeniem dzielił i wyszedłbym na niewdzięcznika ( to siostry obowiązek , więc to się siostry nie tyczy ) :D ale na siostrę to dobrze czasem ponarzekać jak są reklamy i mi się nudzi :P

ale przecież brat mnie stresuje no

ja cię stresuje kur.wa uczysz się tego już 5 rok :evil: ... pomyliłem kwestie :roll: ja siostrę stresuje ? przecież ja jestem grzeczny :angel::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

to siostry obowiązek , więc to się siostry nie tyczy

ja Ci ku.rwa dam obowiązek, ty tępy fra....uppps, też pomyliłam kwestie :mrgreen:

mi się nudzi

to trzeb bratu konieczne znalesc jakies tworcze zajęcie :P

przecież ja jestem grzeczny

no, jak śpisz i jeść nie wołasz :P

-- 10 sty 2013, 01:03 --

hasacz, to co to za dziewczyna :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ja Ci ku.rwa dam obowiązek, ty tępy fra....uppps, też pomyliłam kwestie

:lol: to nie była pomyłka :P

to trzeb bratu konieczne znalesc jakies tworcze zajęcie

będę sam odnosił talerz do zlewu :D

no, jak śpisz i jeść nie wołasz

jak siostra :D czyli jak śpisz i nie krzyczysz , że jestem nierobem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, serio, pomyliłam kwestie, przepraszam najmocniej :angel:

będę sam odnosił talerz do zlewu

dobry początek ;) Rockefeller też jakoś zaczynal :mrgreen:

czyli jak śpisz i nie krzyczysz , że jestem nierobem

a jak krzyczę przez sen? :P

że jestem nierobem

nierobem? ja tak kiedykolwiek mówilm? no niemożliwe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jeśli jeszcze raz mnie siostra przeprosi , to dojdzie do końca świata :P

dobry początek Rockefeller też jakoś zaczynal

ale tylko przez tydzień :angel:

a jak krzyczę przez sen?

tak ostatnio np słyszałem jak siostra krzyczała " chcesz wałkiem dostać kur.wa ? nierobie jeden :evil: " :P

nierobem? ja tak kiedykolwiek mówilm? no niemożliwe
mówilm?

mówiłm , to może nie , ale mówiła siostra :D punkt dla mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.