Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, pamiętam jak kiedyś byłem z młodszym bratem (9 lat) koleżanki w mcdonaldzie i pytam się co chce do jedzenia , a on mi tam wymienia co by chciał i mija 15 sekund a on do mnie " jeszcze loda bym ojeb*ł " usłyszałem śmiech tylko w kolejce za mną i jak wychodziliśmy to wzrok w podłogę i byle szybko do wyjścia :P

jeżeli mi nie przywidziało to brat zdaje w tym roku maturę to chociaż by się do lekcji wziął a nie z siostry przyklad brać i nic nie robić

no właśnie , jaki siostra daje mi przykład ? :D niech siostra posprząta i obiad ugotuje , to wezmę przykład i zaraz się wezmę za naukę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No niestety...

z 2 strony,maturę może każdy zdać,bo gdy widzę tych łomów z mojej klasy (np. gość nie umie odczytać 1 zdania bez przekręcenia któregoś ze słów,zmiany znaczenia,albo "zacięcia się" przy czytaniu),to się odechciewa...

Jaki kraj,taka matura :lol::roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, co ja właśnie zobaczyłam :shock:

Tomcio Nerwica,

jeszcze loda bym ojeb*ł

kocham dzieci :lol::lol::lol:

ależ najlepszy przykład bratu daję, tylko brat ciągle szuka powodu, by się nie uczyć i na mnie zwala :roll: ale tak serio to ja sie prawie w ogóle nie uczyłam do matury, w 3 klasie prawie, że przestalam do szkoly chodzić, no ale jakoś tak zawsze mialam wiecej szczęscia niż rozumu :yeah: ale nie wiadomo czy brat tę cechę po mnie odziedziczył, to lepiej się uczy :P

-- 02 sty 2013, 01:11 --

Saiga,

gość nie umie odczytać 1 zdania bez przekręcenia któregoś ze słów,zmiany znaczenia,albo "zacięcia się" przy czytaniu

ale akurat problemy z głośnym czytaniem mogą wynikać ze stresu :P

ale ogolnie się zgadzam, że byle łom może mieć mature skoro ja ją mam :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ale nie wiadomo czy brat tę cechę po mnie odziedziczył, to lepiej się uczy

jedyne co po siostrze odziedziczyłem , to pazerność , lenistwo i ogólnie wszystkie moje złe cechy mam po siostrze :D

ależ najlepszy przykład bratu daję, tylko brat ciągle szuka powodu, by się nie uczyć i na mnie zwala

bo siostra się leni cały dzień , to i ja tak robię :D jakby siostra wzięła się do roboty , to miałbym przykład ,a tak to od kogo mam brać przykład ? :D od siostry co w jednej ręce trzyma piwo , a w drugiej papierosa i leży cały dzień ? :P

zawsze mialam wiecej szczęscia niż rozumu

to prawda :D ale to jak każda kobieta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, może tymi 7 osobami i tym, ze ma czytać, nigdy nie wiadomo :P

luk_dig, obejrzałbyś coś sympatycznego, a nie takie dziwactwa :P

Tomcio Nerwica,

wszystkie moje złe cechy mam po siostrze

więc, ogolnie wszystkie cechy ma brat po mnie, bo dobrych to brat chyba nie ma :roll:

jednej ręce trzyma piwo , a w drugiej papierosa i leży cały dzień

ale to brat o sobie mówi :P ja jako poprawna gospodyni domowa w jednej ręce mam nóż a drugiej wałek i tak cały dzień robie z nich użytek :P:D

-- 02 sty 2013, 01:24 --

to prawda ale to jak każda kobieta

dzięki za pocieszenie :-|;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nóż

...

Rodzaj stali?

Materiał rękojeści?

długość głowni?

Rodzaj szlifu?

Snejana, Wg mnie gość jest po prostu łomem,ale już co kto tam woli :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dobra, może masz racje, nie znam go :P ale nie lubie oceniać po pozorach ;)

Rodzaj stali?

Materiał rękojeści?

długość głowni?

Rodzaj szlifu?

do krojenia chleba, mój drogi ;)

dominika92, hej :) co slychać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, pogadać ze mną to zaraz się znudzisz i uśniesz ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam wiele dobrych cech , ale ... dobra co ja będę siostrze mówił :D chociaż na pewno jedną z nich jest cierpliwość , bo jak słucham siostry wywodów , to podejrzewam , że po takim stękaniu nawet Dalajlama straciłby sens życia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, no ja próbuje od jakiegoś czasu się przestawić by chodzć wcześniej spać, ale o tej porze mam zawsze przypływy energii ;)

Tomcio Nerwica,

mam wiele dobrych cech , ale ... dobra co ja będę siostrze mówił

bo brat tak naprawdę nie umie żadnej wymienić :P

I to nie jest cierpliwośc tylko najwyzej przyzwyczajenie, bo ja mam to samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a choć firma noża :mrgreen: ?

A tak poważniej, to kij wie gościa, na takiego co stresa łapie nie wyglądał,ale kij z tym tematem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, no jak trzeba to wstaje, ale ledwo żyje ;) a też najchętniej momentami przespałabym pół życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nóż nie ma formy bo to podróba z bazaru :D

dominika92, wiem, też to przerabiałam w lecie. W sumie to Ci trochę zazdroszcze ;) na samą myśl, ze w czwartek i piatek bedzie trzeba wstać przed 6 a ja do 2 albo 3 nie moge zasnąć czuję się chora :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

bo brat tak naprawdę nie umie żadnej wymienić

I to nie jest cierpliwośc tylko najwyzej przyzwyczajenie, bo ja mam to samo

jak siostra taka mądra , to wymieni swoje :P

jakby siostra zaczyna wykład , to słońce się chowa za chmurami , kwiaty zaczynają więdnąć , a gdy są jeszcze inni obecni podczas tego monologu , to przyznają mi racje , że śmierć przy tym , to najmniejszy wymiar kary :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :lol:

dominika92, ale w drugą stronę też nie dobrze :P

Tomcio Nerwica, a czy ja mówię, ze mam jakieś dobre cechy? a no właśnie :P

śmierć przy siostry wywodach , to najmniejszy wymiar kary

może powinni mnie używać jako narzedzia tortur do przesłuchań?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.